Vatandaş’tan AKP’li vekile sert tepki: "AKP bitti!"

Vatandaş’tan AKP’li vekile sert tepki: "AKP bitti!"
Vatandaşlar ile AKP’li Vekil Selim Yağcı arasındaki tartışma video görüntülerine yansıdı. Bilecikliler Yağcı’ya, “AKP bitti. Davanın neferiyiz ama dava bitti. AKP, Erdoğan’ın sırtında bir kambur haline geldi” sözleriyle yüklendi.

AKP Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ile vatandaşlar arasında yaşanan tartışma video görüntülerine yansıdı. Osmaneli ilçesinde Münür Şahin’in aday gösterilmemesi üzerine tepkisini dile getiren bir vatandaşa, Selim Yağcı, “Biz Münür Bey ile görüştük. Kraldan çok kralcı kesilmeyin. Aday olacak varsa çıksın. Partimizin yetkili organları Mustafa Kürek kardeşimizi Başkan Adayı göstermiştir” cevabını verdi. Vatandaşın, AKP’li vekile cevabı ise, “Kralcılık bizim neyimize, o sistem 1923’te sona erdi” oldu.

“SEN KAÇ DEFA GELDİN DE GÖRDÜN”

AKP’nin Osmaneli teşkilatının kurucuları arasında yer aldığını söyleyen başka bir yaşlı vatandaşın, “AKP bitti” demesi üzerine, Yağcı, “16 yıldır Bilecik’te AKP’de siyaset yapıyorum sizi hiç görmedim” dedi. Yaşlı vatandaş ise “Teşkilatına sor. AKP bitti, sen kaç defa geldin de gördün” sözleri ile cevap verdi.

“DAVANIN NEFERİYİZ AMA DAVA BİTTİ”

31 Mart yerel seçimleri için Başkan Münür Şahin yerine 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Başkanı olarak gösterilen ve daha sonra AKP’ye geçen Mustafa Kürek için de tepki gösteren bir vatandaş, “Geçen seçimlerde sizin gösterdiğiniz aday, ‘hırsızlar’ diye kutuyu sallamıştı. MHP’den adaydı arkadaş. Biz davanın neferiyiz ama dava bitti burada” dedi.

“AKP, ERDOĞAN’IN SIRTINDA KAMBUR OLMUŞ”

Vatandaşların, “Osmaneli Bilecik’in kalesi ama Bilecik’in kalesi olan Osmaneli, (seçimlerden sonra) neden 3’üncü, 4’üncü parti oldu diye soracaklar. AKP, Recep Tayyip Erdoğan’ın sırtında büyük bir kambur haline gelmiş” şeklindeki tepkileri ardından Yağcı’nın, bulunduğu ortamı terk ettiği görüldü.