Vatandaştan AKP'ye sert eleştiri

Vatandaştan AKP'ye sert eleştiri
İstanbul Küçükçekmece’de bir vatandaş, AKP’li olmadığını, çünkü AKP'nin yönetim şeklini ve yaptıklarını doğru bulmadığını ifade ederek “Millet uzaya çıkıyor biz daha Muratgilin damından atlayamadık” açıklamasında bulundu.

Küçükçekmece’de kendisine mikrofon uzatılan başörtülü bir kadın, AKP’ye sert eleştirilerde bulundu.

Yurttaş TV isimli Youtube kanalında yayınlanan görüntülerde, sokak röportajına katılan başörtülü kadın, “Millet uzaya çıkıyor biz daha Muratgilin damından atlayamadık” ifadelerini kullandı.

Hiçbir zaman AKP’li olmadığını, çünkü yönetim şeklini, yaptıklarını hiçbir zaman doğru bulmadığını ifade eden vatandaş, “Türbanlıyım, ama bunu AK Parti’ye bağlamıyorum. Onun sayesinde türban takmıyorum da. O bunu öne sürüyor, Müslümanız diye bunu kullanıyor. Yaptıkları hiçbir şey yok. Ne yapmış? Neyi ilerletmiş, nerede öndeyiz? Çocuk cinayetleri, hırsızlık, Türkiye’nin satılmasının dışında hiçbir şey yok. Neyle gündeme geliyoruz ki biz? Neyle dünya basınında yer alıyoruz? Ben hiç görmedim. bir seçimi yapamıyoruz. Tekrar bir seçime gireceğiz. Bunun bütçesi nereden gidiyor? Bizim cebimizden gidiyor başka hiç kimsenin cebinden değil” ifadelerini kullandı.

AKP’ye yönelik eleştirilerini sıralayan vatandaş “Ekrem İmamoğlu’ndan beklentileriniz neler” sorusuna ise şu cevabı verdi:

“Zaten birebir halkın beklentisini halka sunuyor. Bir şey beklemiyorum, ben o adamdan sadece dürüstlük bekliyorum. Halkın güzelce yönetilmesini bekliyorum. Haksızlığa, adaletsizliğe karşı gelsin istiyorum.”

Yayınlanan sokak röportajı sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.