Vatandaştan Akşener’e çantalı destek

Vatandaştan Akşener’e çantalı destek
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e destek veren bir vatandaşın görüldüğü bir video sosyal medyada gündem oldu.Akşener'in yanına elinde çanta ile gelen bir vatandaş “Senle Silivri’ye geliyorum senle başkanım Silivri’ye! Kurtarın bizi başkanım kurtarın” dedi

Ali ÖZYİĞİT/YENİÇAĞ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan Elazığ mitinginde, "Birileri şuan cezaevinde süre dolduruyor aynı yola sen de düşebilirsin. Neden? Cumhurbaşkanı'na iftira atamazsın. Hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak" şeklindeki ifadelerle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i tehdit etmişti. Akşener ise dün Manisa CHP ve İYİ Parti ortak mitinginde buna cevap olarak elinde çanta ile, “Silivri’ye gitmeye hazırım” diyerek cevap verdi.

Tüm bu yaşananlara tepki için Akşener’in seçim gezisi sırasında bir kadın elinde bir çanta ile seçim otobüsünün önüne geçerek, “Senle Silivri’ye geliyorum senle başkanım Silivri’ye! Kurtarın bizi başkanım kurtarın” dedi.  Akşener ise kadına, ” Kurtaracağız hep birlikte, sağolun” diyerek cevap verdi.