VeBitcoin kapandı mı? VeBitcoin'e ne oldu?

VeBitcoin kapandı mı? VeBitcoin'e ne oldu?
Son günlerin en çok tartışılan konulardan biri de Bitcoin şirketlerinin geleceği oldu. Thodex hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, bir diğer Bitcoin şirketi VeBitcoin'in durumu merak edilmeye başlandı. Peki, VeBitcoin'e ne oldu? VeBitcoin işlemlerine devam ediyor mu? İşte cevabı...

VeBitcoin kapandı mı? VeBitcoin'e ne oldu?

Kripto para şirketi Thodex hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, kapanan şirkette paraları olan vatandaşlar da bu paraları nasıl tahsis edeceklerini düşünüyor. Thodex meydana gelen olaylar, başka şirketlerde hesapları olan vatandaşları da endişeye sevk etmişti. Konuyla ilgili akşam saatlerinde yeni gelişmeler yaşandı. Bitcoin şirketi VeBitcoin''in işlemlerini durdurduğu iddia edildi. 

Peki, VeBitcoin işlemlerini durdurdu mu? VeBitcoin hesabı olan vatandaşlar, bu bilgiyi nasıl öğrenecek?

Herkesin merak ettiği soruyu da yine VeBitcoin verdi. VeBitcoin''in resmi sitesinden yapılan açıklamada, yaşanan zorluklar nedeniyle finansal işlerin durdurulduğu bildirildi. 

VeBitcoin''den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız"

 

İlgili Haberler