Vedat Bayram: "Akşener milletin umudu"

Vedat Bayram: "Akşener milletin umudu"
Siyasi hayatını kurucularından olduğu İYİ Parti saflarında sürdüren Türk spor ve siyasetinin renkli ismi Vedat Bayram, Üsküdar çarşı esnafını ziyaret edip halkın dertlerini dinledi.

İYİ Parti Üsküdar İlçe yöneticileri ile çarşıyı dolaşan GİK Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Vedat Bayram esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Bayram, işlerin azlığından şikayet edip büyük sıkıntı içinde olduklarını belirten esnafa, Genel Başkan Meral Akşener'in "Hayırlı işler" dileklerini getirdiğini belirtip, "Sizin dertlerinizi biliyor, çözümü için biraz daha dişinizi sıkmanızı istiyor. Az kaldı, geliyoruz, herşey iyi olacak" mesajını verdi.

Böyle müjdelere her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduklarını kaydeden esnaf da Akşener'i takdirle izleyip desteklediklerini belirtip, "Kendisine inanıyor ve güveniyoruz... Türkiye'yi aydınlık günlere taşıyacak bir lider olarak görüyoruz. Sonuna kadar yanındayız" şeklinde desteklerini bildirdiler.

İYİ Parti ve Meral Akşener'in milletin umudu haline gelmesini görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Vedat Bayram, "Sizlerin bu teveccühü bizlere büyük bir sorumluluk ve görev yüklüyor. Güveninizi boşa çıkarmayacağız" diye konuştu.