Vedat Muriqi Tottenham’ın radarında!

Vedat Muriqi Tottenham’ın radarında!
Fenerbahçe’nin sezon başından bu yana gol yükünü sırtlayan Vedat Muriqi Tottenham’ın takibinde. İngiliz kulübü, golcü oyuncuyu tribünden izlerken, Fenerbahçe yönetiminin Muriqi’yi bir sezon daha takımda tutmak istediği öğrenildi.

Fenerbahçe’ye sezon başında gelen ve oynadığı futbolla göz dolduran Vedat Muriqi, İngiliz kulüplerinin radarına girdi. Jose Mourinho’nun teknik direktörülüğünü yaptığı Tottenham, golcü oyuncuyu tribünden izledi.

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Vedat Muriqi'in talipleri her geçen gün artıyor.

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre Tottenham yetkilileri, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği ile oynadığı mücadeleyi tribünden takip etti.

Sezon başından bu yana Kosovalı golcüyü yakından takip eden Tottenham, İstanbul'a gelerek bu transferdeki kararlılığını gösterdi.

Ancak sarı lacivertli kulübün yöneticileri, Muriqi ile görüşme yaparak bu transferin gerçekleşmesini istemediklerini ve gelecek sezon da takımda kalmasını istediklerini iletti.

Fenerbahçe, 25 yaşındaki golcü için en az 20 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirledi.

Muriqi bu sezon sarı lacivertli formayla çıktığı 14 resmi müsabakada 10 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.