Veli Ağbaba: Gözümüzü de budaktan sakınmayız

Veli Ağbaba: Gözümüzü de budaktan sakınmayız
Malatya’nın Arguvan ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan kavgayla ilgili, "Biz kavgadan yana değiliz ama herkes de şunu bilsin ki gözümüzü de budaktan sakınmayız" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu’nda AKP ile CHP milletvekilleri arasında yaşanan gerilime ilişkin de şunları söyledi:

"Erdoğan’ın, Genel Başkanımız hakkında söylediği sözler kendisine iade edilince bozuluyor. Sen Peygamber misin? Sen kutsal mısın? Sen de siyasetçisin, Kemal Kılıçdaroğlu da siyasetçi. Senin zoruna gidecek bir şeyi sen de başkasına söylemeyeceksin. Biz kavgadan yana değiliz ama herkes de şunu bilsin ki gözümüzü de budaktan sakınmayız. Bu ülkeye demokrasi gelmesi için de her türlü bedeli ödemeye hazırız."

"ODA TV, SARAY RAHATSIZ OLDUĞU İÇİN KAPATILDI"

Ağbaba, ODA TV soruşturmasıyla ilgili, "Bu tutuklamaların sebebi, FETÖ Borsası’na dair yazılardır; çocuk istismarıyla ilgili haberlerdir. İktidarın ipliğini pazara çıkaran yazarların susturulma çabasıdır. Saray rahatsız olduğu içindir" diye konuştu.