Veyis Ateş: Böyle bir gaflet ve delalete düşmüş bir insanım

Veyis Ateş: Böyle bir gaflet ve delalete düşmüş bir insanım
Canlı yayında İsmail Saymaz'ın sorularına cevap veren Veyis Ateş, Sezgin Baran Korkmaz'ın telefonunu açmakla gaflete düştüğünü dile getirdi.

Halk TV''de İsmail Saymaz''ın sorularını yanıtlayan Veyis Ateş, organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker''in iddialarına cevap verdi.

Ateş, Sezgin Baran Korkmaz''ın telefonunu açtığı için gaflete düştüğünü söyledi. Ateş, "Böyle bir gaflet böyle bir delaletten dolayı... Şu başıma gelenlere bakar mısın? Böyle gaflet ve delalete düşmüş bir insanım" ifadelerini kullandı.

''ÖZÜR DİLERİM''

Veyis Ateş: Bunu kabul etmemin sebebi, çoluğum çocuğum Türkiye’de ben burada mağdur oldum, yalnız kaldım, yanlış anlaşıldım… Bana ulaşıyor. Şu bakanlıkta, bu bakanlıkta atamalarda telefonlar geliyormuş ya bana… Çoluğum çocuğum var insanların bu tür düştüğü durumlarda aradıklarında ben yardımcı olmaya çalışırım. Her arayanın değil.

İsmail Saymaz: Kara paradan aranan bir adamı neden bakana iletiyorsun?

Veyis Ateş: Neyden arandığını bilmiyorum. Böyle bir mağduriyetini iletiyor bana. Ben de sayın bakana iletiyorum. O beni arıyor sonra diyorum böyle böyle senin anlattığın gibi değil.

İsmail Saymaz: SBK diyor ki benim avukatımı bulmuş avukatım üzerinden ısrarla bana ulaşmaya çalışıyor

Veyis Ateş: Büyük harflerle bir kez daha söylüyorum ki ''Ben onu aramadım''. Ben SBK ile ömrümde iki defa karşılaşmış adamım. Ortak arkadaşımız diyor ki bana ''Bu adam mağdur edildi bu mesajını iletir misin?'' Üstümde Habertürk gibi bir kurumun adı vardı. Artık yok. Bundan artık arındım. Böyle bir gaflet, dalaletten dolayı bütün seyircilerimden özür diliyorum. 2006’dan beri haber anlatan bir insan olarak böyle bir yanlış, hataya düştüm.

İsmail Saymaz: Hatadan kastın ne?

Veyis Ateş: O telefona cevap vermek ve gidip bakana söylemek. Bakan bana ''Keşke açmasaydın'' dedi. Biz sayın bakana onun mesajını ilettim. Sonrasında asla bir temasımız olmamış. Aradan bir ya da iki hafta ya da bir aylık bir zaman geçti tekrar arandım. Abi çok zor durumdayım dedi. Sen koskocaman SBK’sın kocaman avukat ordun yok mu? Abi ne gerekiyorsa yapayım, vereyim. Benim çoluğum çocuğum burda…

 

İlgili Haberler