Veyis Ateş tamam da arkasındaki ekip kim?

Veyis Ateş tamam da arkasındaki ekip kim?
Fatih Altaylı’nın yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz'ın kendisini aradığını ve Veyis Ateş hakkında söylediklerini aktardığı yazı gündeme oturdu. Altaylı’nın yazısı ile gündemin yeni başlıklarından biri ”Veyis Ateş’in aracılık ettiği ekip kim” sorusu oldu.

Herkes Fatih Altaylı’dan açıklamasını bekliyor

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in iddiaları sonrası sessizliği ile dikkat çeken ve izne ayrıldığı belirtilen Habertürk spikeri Veyis Ateş ile ilgili gündeme bomba gibi bir iddia daha düştü.

Habertürk yazarı ve televizyon programcısı Fatih Altaylı, dün kaleme aldığı yazısında Ateş hakkında Sezgin Baran Korkmaz’ın kendisine aktardıklarını köşesine taşıdı.

Sedat Peker, Veyis Ateş’in kara para aklama suçlaması sonrasında yurt dışına kaçan SBK Holding Yönetim Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde ücretsiz kaldığını iddia etmişti.

Fatih Altaylı, Habertürk’teki yazısında Sezgin Baran Korkmaz’ın Veyis Ateş’le ilgili olarak kendisini aradığını belirterek, "Tehdit, şantaj iddiaları. 10 milyon euroluk talepler, bir ekip adına aracılıklar. Kriminal nitelikte suçlamalar." diye yazdı.

Altaylı’nın bu yazısı gündemde yeni başlık açtı. Aydınlatılmayı bekleyen yeni soru, "Veyis Ateş’in aracılık ettiği ekip kim?" oldu.

İlgili Haberler