Veyis Ateş'in fularlı fotoğrafı ortaya çıktı. Sosyal medya yakaladı

Veyis Ateş'in fularlı fotoğrafı ortaya çıktı. Sosyal medya yakaladı
Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Sedat Peker’in hakkında çeşitli iddialarda bulunduğu Veyis Ateş, Sherlock Holmes’u anımsatan fotoğrafıyla sosyal medyada gündem oldu.

Veyis Ateş'in fularlı fotoğrafı ortaya çıktı. Sosyal medya yakaladı. Binlerce komik yorum yapıldı

Sedat Peker, Habertürk TV''den Veyis Ateş hakkında da çarpıcı bir iddiada bulunmuştu. Söz konusu iddialar gündemdeki sıcaklığını korurken, Ateş bu kez lüks bir mağazada çektirdiği fotoğrafı ile sosyal medyada gündem oldu.

Şapkası, ceketi ve fuları ile Sherlock Holmes’u anımsatan Ateş hakkında çok sayıda yorum yapılırken, kıyafetleri üzerinden Peker’in iddiaları da hatırlatıldı.

O yorumlardan bazıları şöyle:

NE OLMUŞTU?

Sedat Peker, 6 Haziran’da yayımladığı 9. videoda, Veyis Ateş hakkında, "Bodrum’da Paramount Otel var. Sahibi Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de de aranıyor ABD’de de aranıyor. Otelinde kimler var? Veyis Ateş. Sizin aranan adamın otelinde ne işiniz var? Sizin maaşınız kaç para? Hani fatura? Bu bile suç. Daha da çıkacak. Veysi. Senin kayıtlar da çıkacak.

28 Aralık’ta operasyon yapılıyor. 29 Aralık 45 milyon doların ödenmesi gereken tarih. Sezgin Baran’ın karısını gözaltına alıyorlar. Bu Veysi. Ben olayı toparlayayım diye arayan bu Veyis. Aranan adamın oteline gidiyorsun, kalıyorsun, on binlerce yüz binlerce avro hesap ödemiyorsunuz. Sonra da adamı gasp ediyorsunuz. Kayıtlar var." açıklamasında bulundu.

Veyis Ateş, Sedat Peker''in iddialarına henüz bir yanıt vermezken, hafta içi her gün Habertürk TV''de 17.00''de ekranlara gelen Akşam Haberleri''ni sunan Veyis Ateş''in ekrandan alınarak izne gönderildiği aktarıldı.

Ateş''in yerine Akşam Haberleri''ni Ceren Bektaş Atuk''un sunmasına karar verildi.

Veyis Ateş Odatv’ye yaptığı açıklamada ekrana çıkmamasıyla ilgili “Bugün olmayacağım. Sonrasına da kamuoyu açıklaması yapacağım.” dedi.

Ateş ekrana çıkmaması ile ilgili ise “Peker''in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler