Videosu engellenen genç: "A Haber'le dalga geçtim diye mi?"

Videosu engellenen genç: "A Haber'le dalga geçtim diye mi?"
Teknoloji içerikleri üreten sosyal medya fenomenlerinden YouTuber Ekin Kollama, Xiaomi Elektronik Yazı Tahtası" adlı videosuna gelen engelleme ile ilgili açıklamada bulundu. Videoda a Haber ile dalga geçtiğini ifade eden Kollama, bu durumun yasaklamanın sebebi olup olamayacağını sordu.

Ekin Kollama'nın TAA adlı Youtube kanalında yayımladığı "Xiaomi Elektronik Yazı Tahtası" adlı video, yasağın hedefi oldu. Videoya tıklayan kullanıcılar, "Bu içerik, hükümet tarafından yapılan yasal bir şikayet nedeniyle bu ülkenin alan adında kullanılamıyor" hatasıyla karşı karşıya kaldı.

Twitter üzerinden açıklama yapan Ekin Kollama, videoda a Haber ile dalga geçtiklerini ve mizah yaparak illüminati gözü gibi efektler kullandıklarını belirtti. 1Sosyal medya kısıtlamasının ilk kurbanı videoya gel şaka gibi" diyerek tepkisini ifade eden Kollama, durumun sebebi için Youtube'a başvurdu.

Kollama devamında da, "Bir yerde a Haber ile dalga geçiyorum, acaba ondan mı? Yoksa göz çizdik illuminati geyiği yaptık ondan mı? İkisi de saçma gerçi" diye yazdı.

1-159.png2-142.png