Villareal maçında 8 gollü düello. Sivasspor 3 kez geriye düştü. Sivasspor Villareal karşısında ilk maçında mağlup oldu

Villareal maçında 8 gollü düello. Sivasspor 3 kez geriye düştü. Sivasspor  Villareal karşısında ilk maçında mağlup oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde I grubunun 1. hafta maçında Sivasspor deplasmanda Villareal'e 5-3 mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi I grubunda mücadele eden Sivasspor, ilk hafta maçında İspanya’nın Villareal takımına konuk oldu. El Madrigal Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada tempo bir an dahi düşmedi. Ancak maçtan gülen ayrılan taraf ev sahibi Villereal oldu.

MAÇTA 3 KEZ GERİYE DÜŞTÜ 

Sivasspor maçta 3 kez geriye düştü. Maçın ilk bölümlerinde 2-0 geriye düşen Sivasspor mücadeleyi bırakmadı ve ilk yarı bitmeden 2-2’lik eşitliği sağladı. Villeral bulduğu golle skoru 3-2’ye getirsede, Sivasspor’da Gradel attığı frikik golü ile skoru 3-3’e getirdi ancak bu skor Sivasspor’a yetmedi. 

GALİBİYET GETİREN GOLLER 

Villareal takımına galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Kubo, 20. dakikada Bacca, 57. dakikada Foyt, 74 ve 78. dakikalarda Alcacer kaydetti. Ev sahibi ekipte galibiyeti getiren golleri kaydeden Paco Alcacer 70. dakikada oyuna dahil oldu. Kısa sürede attığı gollerle takımını galibiyete taşıyan anahtar oyuncu oldu.

SİVASPOR'UN GOLLERİ 

Sivasspor’un golleri ise 33. dakikada Kayode, 43. dakikada Yatabare ve 64. dakikada Gradel kaydetti. Ayrıca Villareal’in 37. dakikada kullandığı penaltı vuruşunu da Samassa çıkardı. Maç 5-3’lük Villareal üstünlüğü ile tamamlandı.

KADRODA DEĞİŞİKLİK YAPTI 

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Kayserispor karşısında kazanan kadroda 3 değişiklik yaptı ve Kayode, Robin Yalçın ve Uğur Çiftçi Villareal maçına ilk 11’de başlayan isimler oldu. 

MACCABİ TEL AVİV İLE KARŞILAŞACAK

Villeral’de, son lig maçı olan Valencia karşılaşmasında 11 başlayan 8 futbolcuyu değiştirerek çıktı. Korona virüs tedbirlerinden dolayı stadyuma seyirci alınmaz, İspanyol basının maça ilgisinin oldukça büyük olduğu gözlerden kaçmadı. Sivasspor  grubunun ikinci hafta maçında kendi evinde İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile karşılaşacak, Villereal ise Qarabağ deplasmanına gidecek. 

villarreal-demir-grupsivasspor-5-3-3749-dhaphoto1.jpgvillarreal-demir-grupsivasspor-5-3-3749-dhaphoto2.jpgvillarreal-demir-grupsivasspor-5-3-3749-dhaphoto3.jpgvillarreal-demir-grupsivasspor-5-3-3749-dhaphoto4.jpgvillarreal-demir-grupsivasspor-5-3-3749-dhaphoto5.jpg