Virgin Adaları’na korkunç para gönderen Ziraat Bankası çiftçilerin tarlalarını satılığa çıkardı!

Virgin Adaları’na korkunç para gönderen Ziraat Bankası çiftçilerin tarlalarını satılığa çıkardı!
Ziraat Bankası’nın internet sitesindeki ilanlarda tam 874 adet satılık tarla, bağ ve bahçe bulunduğu ortaya çıktı. CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ilanlara sert tepki gösterdi...

Ekonomik krizdeki Türkiye'de her alanda olduğu gibi çiftçiler de borcunu ödemekte zorlanıyor. Banka borçlarını ödeyemeyen çiftçilerin taşınmazlarının Ziraat Bankası’na kaldığı ve bankanın internet sitesinde ilana çıkarıldığı ortaya çıktı.

878 TARLA BAĞ VE BAHÇE SATIŞA ÇIKTI
Ziraat Bankası’nın bu şekilde sahip olduğu 1918 gayrimenkul dün itibariyle internet sitesinde satışta görünüyor. Bu gayrimenkullerin ise 874’ü tarla, bağ ve bahçeden oluşuyor. Bunlar ise çeşitli fiyat aralıklarında değişiyor. İlanlarda 1 milyon TL’nin üzerinde portakal bahçesi de, 15 bin TL’lik buğday tarlası da bulunuyor.

ziraat-bankasi-ilan1.jpg

CHP'Lİ TOPRAK'TAN TEPKİ
Konuyla ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan CHP'li Erdoğan Toprak açıklamasında; "Vergi cenneti Virgin Adaları’nda NAYLON şirkete 1,6 milyar #dolar, iktidar medyasına 1 milyar dolar kıyak kredi akıtan kamu bankası #Ziraat, çiftçiye-köylüye gelince aslan kesilip, mala el koyuyor! Ziraat’ın web sitesinde 878’i tarla-bağ-bahçe-ahır 1926 taşınmaz İCRADAN SATILIK!" ifadelerinde bulundu.

toprak-004.jpg