Virüs çıkan Fenerbahçeli isim belli oldu

Virüs çıkan Fenerbahçeli isim belli oldu
Fenerbahçe Futbol A Takımı ve personeli korona virüs testine girmek için Samandıra'ya geldi. Kulüpten yapılan açıklamada bir oyuncu ve personelde korona virüs belirtisine rastlandı. Söz konusu ismin Max Kruse olduğu iddia edildi.

Yeniçağ / İstanbul / Özel haber

Fenerbahçe; bir futbolcusu ve sağlık çalışanında koronavirüs belirtilerine rastlandığını açıkladı. Açıklamada belirti gösteren isimlerin en yakın hastaneye sevk edildikleri bildirilirken herhangi net bir isim açıklanmadı.

İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama:

Futbol A Takımımızın oyuncuları, teknik kadrosu ve idari çalışanları bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde koronavirüs testinden geçmiştir. Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip koronavirüs (COVID-19) bulgularına rastlanmıştır. 

Oyuncumuzun ve sağlık heyeti çalışanımızın ileri tetkiklerinin ve tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir.

O İSİM BELLİ OLDU

Virüs testi pozitif çıkan oyuncunun Alman futbolcu Max Kruse olduğu iddia edildi. Kruse'nin Almanya'dan gelen biriyle temas kurduğu ve virüsü böyle kaptığı belirtildi.

ALİ KOÇ'TAN AÇIKLAMA

Öte yandan Başkan Ali Koç'tan da bir açıklama geldi.

Koç: "Fenerbahçe Beko takımımızla ilgili sizleri bilgilendirmek istiyorum. Yapılan muayeneler neticesinde 6 kişinin, bunların hepsi sporcu değil, şüpheli bulgulara rastlanmıştır. Numuneler Sağlık Bakanlığı'na gönderildi. Bilgi gelince bilgilendireceğiz. Eski kaptanımız ve idari menajerimiz Cenk Renda dışında çok şükür ki hiç kimsenin hastanede kalma mecburiyeti yoktur. Cenk Renda da şu an kontrol amaçlı hastanededir, kendi ifade ettiği gibi yoğun bakımda değildir. İnşallah sağlığına kavuşup aramıza katılacaktır" ifadelerini kullandı.