Virüs zamanı bombayı patlatıyor: Fenerbahçe 2 yıldıza kancayı taktı

Virüs zamanı bombayı patlatıyor: Fenerbahçe 2 yıldıza kancayı taktı
Korona virüs nedeniyle ertelenen liglerin nasıl devam edeceği belirsizliğini korumasına rağmen Fenerbahçe önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için girişimlere başladı. Sarı lacivertliler, Gökhan Gönül ve Caner Erkin’i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Korona virüs salgını nedeniyle liglerin ertelenmesini fırsat bilen Fenerbahçe transfer çalışmalarına başladı. Sarı lacivertliler 2 yıldız için girişimlere başladı. Fenerbahçe’nin hedefinde Gökhan Gönül ve Caner Erkin bulunurken, iki oyuncuya sözleşme teklif edildi. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren iki oyuncuya teklif yapılırken, yönetimin gelecek cevabı merakla beklediği öğrenildi.

İLK TEKLİF GÖKHAN GÖNÜL’E

Fenerbahçe yönetimi ilk teklifi uzun yıllar sarı lacivertli formayı giydikten sonra Beşiktaş’a giden Gökhan Gönül’e yaptı. Siyah beyazlılarla sözleşmesi sezon sonu sona erecek tecrübeli oyuncuya 1+1 yıllık teklif yapan sarı lacivertli yönetim, gelecek cevabı bekliyor. Fenerbahçe’nin Gökhan Gönül’e “Gel futbolu Fenerbahçe’de bırak” dediği öğrenildi.

CANER ERKİN’E 3 YILLIK TEKLİF

Fenerbahçe’nin transfer hedefinde olan bir diğer oyuncu ise Caner Erkin oldu. Beşiktaş'ın yıllığı 1 milyon 250 bin Euro'dan 3 yıllık teklifte bulunduğu Caner Erkin'e Fenerbahçe yıllık 1 milyon 750 bin Euro teklif etti. Caner Erkin, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmesi durumunda 3 yılda 1,5 milyon Euro (yaklaşık 11 milyon TL) fazladan garanti parayı cebine koymuş olacak.