Vitor Hugo Trabzon'da mutsuz iddiası

Vitor Hugo Trabzon'da mutsuz iddiası
Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen 30 yaşındaki Brezilyalı stoper Vitor Hugo hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Goal.com''dan Marcelo Hazan''ın haberine göre, Trabzonspor''un geçtiğimiz sezon Palmeiras''tan transfer ettiği stoper oyuncusu Vitor Hugo''nun takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü.

Haberde, 30 yaşındaki stoperin ailesinin de kente adapte olamadığı ve mutsuz oldukları yazıldı.

Geldiği günden bu yana takımın en önemli oyuncularından birine dönüşen Brezilyalı stoper, Trabzonspor formasıyla çıktığı 36 maçta 5 gol kaydetti.

Trabzonspor Kulübü, oyuncusu hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Bordo Mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Futbolcumuz Vitor Hugo’nun takımdan ayrılmak istediğine dair bazı basın yayın organlarında çıkan haberler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Oyuncularımızın moral ve motivasyonunu bozmaya yönelik haberlere camiamızın itibar göstermemesini önemle rica ederiz.

DENSWIL İDDİASI

Vitor Hugo''nun ayrılması durumunda savunmaya takviye yapmak isteyen bordo-mavililerin, stoper bölgesi için bonservisi Bologna''da bulunan Stefano Denswil transferinde sona yaklaştığı iddia edildi.

28 yaşındaki Hollandalı defans oyuncusu geçtiğimiz sezonu Club Brugge''da geçirmişti.

Ajax alt yapısı çıkışlı olan ve zaman zaman sol bek olarak da forma giyebilen Denswil, Ajax ve Brugge ile şampiyonluklar yaşadı.