Vodafone Park'ta zemin krizi

Vodafone Park'ta zemin krizi
Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'ın evinde oynayacağı Kayserispor karşılaşmasının, saha zeminin kötü olması nedeniyle Kayseri'de oynanabileceği iddia edildi.

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş ile Kayserispor'un Vodafone Park'ta oynayacağı maçın, saha zemininin kötü olması nedeniyle Kayseri'ye alınma olasılığıyla ilgili her iki kulüpten de açıklama geldi.

Fenerbahçe maçının ardından basın toplantısında konuyla ilgili konuşan Şenol Güneş, ''Saha zeminiyle ilgili sorunlar var. Düzelmezse Kayseri'ye gideriz. Nasıl bir gelişme var biz bilmiyoruz, başkan biliyor. Şimdi sizinle konuşmaktan korkuyorum'' dedi.

''İHTİMAL AZ DEĞİL, %51'İN ÜZERİNDE''

Kayserispor Başkanı Erol Bedir de bu iddiaları doğrularken şu ifadeleri kullandı;

"Bu maçın Kayseri'de oynanması ihtimali var. Bu da az ihtimal değil, yüzde 51'in üzerinde. Zannediyorum bugünkü Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra açıklanacaktır. Çünkü diğer kulüplerin de olurları alınmış. Biz de buna, 'Tamam.' dedik. Bunu kabul etmemizdeki en önemli etken, son maçta 2-0 yenilmemize rağmen taraftarlarımızın takımlarına ciddi bir şekilde sahip çıkması ve en ufak bir yeise kapılmamalarıydı. Eğer Kayseri'de oynanırsa daha dolu, tıklım tıklım tribünlerde Beşiktaş ile baş edebileceğimizi düşünüyoruz. Deplasmanda da olsa takımımız alışkın, oradan da puan ya da puanlarla dönebilecek güçtedir.

İlgili Haberler