Voleybol tamam, futbola devam

Voleybol tamam, futbola devam
Türkiye’de korona virüs nedeniyle duran futbol maçlarının kaldığı yerden devam etmesi için geri sayım sürerken, Türkiye Voleybol Federasyonu, liglerin mevcut haliyle tescil edildiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun korona virüs nedeniyle açıkladığı takvim ve önlemlerle ilgili tartışmalar sürerken, voleybolda ligler iptal edildi. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, kadın ve erkek liglerinin mevcut haliyle tescil edildiğini açıkladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, kadın ve erkek liglerinde sezonun mevcut haliyle tescil edildiğini açıkladı.

Üstündağ, "Ligi bu şekilde tescil ediyoruz. Voleybol Erkek ve Kadınlar Liglerinde kalan maçlar oynanmayacak. Küme düşme yok. Aşağıdan çıkacak 4 takımı da Efeler ve Sultanlar Ligi'ne alıyoruz" dedi.

Üstündağ’ın açıklaması gözleri diğer sporlara çevirdi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yaptığı açıklamada liglerin 12 Haziran’da başlayacağını açıklamıştı. Özdemir’in açıklaması sonrasında antrenmanlara başlayan takımlarda korona virüse yakalanan isimlerin ortaya çıkması, TFF’nin maç takvimini ve aldığı önlemleri tartışmaya açmıştı.

Öte yandan Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan liglerin geleceği ile ilgili resmi bir açıklama gelmezken, basketbolda da kadın ve erkek liglerinin mevcut haliyle tescil edilmesi bekleniyor.

İlgili Haberler