Volkan Babacan Beşiktaş'a çok yakın!

Volkan Babacan Beşiktaş'a çok yakın!
Bursaspor ile Muhammed Şengezer için söz kesen Başakşehir, uzun süredir Volkan’ın peşinde olan Beşiktaş’a transfer izni verdi. Milli kaleci bu hafta Kartal olacak.


Kalecı arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Başakşehir'in milli kalecisi Volkan Babacan'da ısrarcı.. Volkan da, siyah-beyazlı ekibe gelmeye sıcak bakıyor. Başakşehir, Bursaspor'dan Muhammed'i aldığı an Kartal, Volkan Babacan'ı kadrosuna katacak ve 2 yıllık sözleşme imzalatacak.

KARİUS'UN ŞOK SAKATLIĞI SONRASI MECBUREN KALECİ TRANSFERİ GÜNDEMDE

Beşiktaş’ta forvet ve kanat transferi için yoğun mesai harcanırken, bir taraftan da kaleci için girişimler devam ediyor. Hem Loris Karius’un yokluğunda ilk 11’e girecek hem de Alman kaleciyi zorlayabilecek bir isim arayan Siyah-Beyazlılar, Sinan Bolat, Volkan Babacan ve Muhammed Şengezer için temaslarını

Karius'un şok sakatlığı sonrası mecburen kaleci transferini gündemine alan Beşiktaş, Başakşehir'in tecrübeli file bekçisi Volkan Babacan için görüşme halindeydi.

Teklifi kabul edilen Kara Kartal, sadece turuncu- lacivertlilerin Bursaspor'dan Muhammed Şengezer'i almasını bekliyordu. Dün Başakşehir, 22 yaşındaki file bekçisi Muhammed için 9 milyon TL'ye prensipte anlaşınca, Volkan'ın da önü açıldı. Beşiktaş bu hafta içinde Volkan Babacan'a imzayı attırıp renklerine bağlayacak.

 

Teknik direktör Abdullah Avcı ile yeniden çalışmayı isteyen Volkan Babacan, siyah-beyazlı kulüp ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. 5 yıldır Başakşehir'de oynayan 31 yaşındaki kaleci, 36 kez A Milli formayı giydi.