Volkan Demirel affedildi

Volkan Demirel affedildi
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan isimlerden Volkan Demirel, özür dilemesinin ardından affedildi. Konuya ilişkin açıklama yapan kulüp milli oyuncunun kampa dahil edildiğini duyurdu.

Fenerbahçe kulübü bir açıklama yaparak Volkan Demirel'in affedildiğini açıkladı.

Açıklamada "Yönetim kurulumuz Volkan'ın durumunu tekrar değerlendirerek Antalya kampı kadrosuna dahil edilmesine karar verilmiştir" denildi.

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

3 aydır kadro dışında olan tecrübeli kaleci, Dereağzı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Başkan Ali Koç ve As Başkan Semih Özsoy'dan özür diledi.

Volkan Demirel, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yaşadıklarımız var, olanlar var. Bunlar geride kaldı. Önümüze bakıp Fenerbahçemizi bulunduğu ortamdan çıkarmamız gerekiyor. Kendi adıma yaptığım yanlışlıklar adına özür diliyorum. Başkanımın beni sevdiğini biliyorum, ben de onu çok seviyorum. Başkanımızdan ve asbaşkanımızdan özür diliyorum. Duygusal bir insanım. Şu anda da yazılı bir metin yok. Kırdığım insanlar olabilir. Ben Fenerbahçe için var oldum. Soru almayacağım. Teşekkürler."

5 Ekim'de kadro dışı bırakılan ve affı konusunda yönetimle yaptığı görüşmeden olumlu sonuç çıkan Volkan Demirel'in bir kez de basın önünde özrünü dilemesi ve sarı lacivertli takımın kamp kadrosuna dahil olması bekleniyordu.

İlgili Haberler