Volkan Demirel: "Herkes haddini bilsin"

Volkan Demirel: "Herkes haddini bilsin"
Trabzospor maçının ardından açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, konuk kafileden bir kişinin kendisine söylediği sözler üzerine "Özür dilemezse ben gider otobüsten alır özür diletirim" dedi. Volkan'a Trabzonspor'dan cevap gecikmedi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli eldiveni Volkan Demirel, Trabzonspor maçının ardından çok sert açıklamalar yaptı.

Volkan Demirel'in açıklamaları şöyle:

"Oynamıyorum. Oynamadığım için buraya gelmemi gereksiz görenler olabilir. Ben de gereksiz görüyorum ama maçla ilgili hocam, oynayan arkadaşlarım konuşur ben başka bir şey söyleyeceğim. Biz kendi haline düşmüş bir takımız ama kendi durumumuz bizi ilgilendirir, bize kimse dil uzatamaz. Herkesin haddini bilmesi gerekir. Trabzonspor'un analizcisi midir tercümanı mıdır neysek tam içeri girerken arkamdan gereksiz laflar söylüyor. Kendisinden tüm camiamızdan özür dilemesini rica edeceğim. Özür dilemezse ben gider otobüsten alır özür diletirim. Herkes haddini bilecek, burası Fenerbahçe. Durumumuz belli belki ama burası Türkiye'nin en büyük kulübü."

TRABZONSPOR'DAN CEVAP

Volkan Demirel’in açıklamalarının ardından Trabzonspor yöneticisi Özer Bayraktar konuya ilişkin, “Kimse Trabzonspor'un otobüsüne binip kimseyi alamaz. O işler öyle kolay değil. Olayı araştırıyoruz aramızda çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

"ANALAR DAHA ONU DOĞURMADI"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Fenerbahçe derbisinin ardından şunları söyledi:

"Trabzonspor kulübünün otobüsünden adam aldırmak kimsenin haddi değil. Analar daha onu doğurmadı. Otobüsün içinden adam aldırmakla kimse kimseyi tehdit edemez. Karşılığını da çok ağır şekilde görür. Ülkenin kolluk kuvvetleri ve savcıları var, şikayet edersiniz. Ne olduğunu da bilmiyorum. Otobüsün içinden adam almaya kalkarsa da çok farklı şeylerle karşılaşabilir. O insanın dönüp kendisine bakması lazım. İki maç oynanıyor, olaysız geçiyor. Herhalde buna çok içerledi. Geçmişte olayların başrolüydü. Ben böyle bir oyuncuyu kendi takımımda da rakip takımda da istemem. Bunlar hoş şeyler değil."

İlgili Haberler