Volkan Konak’ın maske açıklaması şaşkınlık yarattı

Volkan Konak’ın maske açıklaması şaşkınlık yarattı
Volkan Konak korona virüs salgını döneminde bağışıklığını nasıl güçlü tuttuğunu anlatırken “Maske bizi bozuyor, maskenin müziği susturmaması lazım ama yine de siz benim tavsiyelerime bakmayın” ifadelerini kullandı.

Volkan Konak’ın maske açıklaması şaşkınlık yarattı

Milliyet’te yer alan habere göre, Volkan Konak, Bodrum Yalıkavak''ta bir mekanda sahne aldı. Programına sevilen şarkılarından ''Dertliyim Kederliyim'' şarkısıyla başlayan Volkan Konak, repertuarında yer verdiği Karadeniz müziklerinin yanı sıra türkülerle de kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

"ORHAN GENCEBAY HEP YARDIMCI OLDU"

Albüm ve müzik piyasasına kendisini Orhan Gencebay''ın soktuğunu söyleyen Volkan Konak, "Orhan Ağabey hep elimden tutup, bana yardımcı oldu müzik piyasasında ama Sevim Abla ile bir türlü yıldızımız barışmadı" şeklinde konuştu.

"MASKE BİZİ BOZUYOR"

Tüm dünyada etkisini sürdüren korona virüs pandemisi döneminde hiç maske takmadığını dile getiren Konak, bu konudaki açıklamasıyla dikkat çekti.

"Pandemi döneminde Ozon tedavisi ve birkaç ilaç kullanarak bağışıklığımı güçlü tutmaya çalıştım. Maske bizi bozuyor, maskenin müziği susturmaması lazım ama yine de siz benim tavsiyelerime bakmayın."

İlgili Haberler