Vuruşarak geri çekilen Trump, açıklamasındaki bir cümle ile gizli mesajı ağzından kaçırdı

Vuruşarak geri çekilen Trump, açıklamasındaki bir cümle ile gizli mesajı ağzından kaçırdı
Trump destekçilerinin işgali sonrası ara veren ABD Kongresi, Biden'ın zaferini tescilledi. ABD Başkanı Trump oylama sonrası yaptığı açıklamada, "Bu, başkanlık tarihindeki en başarılı ilk dönemin sonu olsa da 'Amerika'yı yeniden harika yapma' mücadelemizin sadece başlangıcı" demesi dikkat çekti.

ABD tarihi bir süreç yaşıyor. Dün başlayan Temsilciler Meclisi oturumu, Trump destekçilerinin Kongre'yi işgal etmesiyle durmuştu. Kasım 2019'da seçimi kazanan Demokratların adayı Joe Biden'ın başkanlığının tasdikleneceği oturuma ara verildi. 
Dört saatlik işgal sonlandırıldı ve saatler sonra üyeler Kongre binasına geri döndü.

TRUMP'TAN DİKKAT ÇEKEN İFADE
Kongre'nin Biden'ın başkanlığını tescil etmesinin ardından Donald Trump'ın yaptığı açıklamada yer alan ifadeler dikkat çekti. Trump, "Bu, başkanlık tarihindeki en başarılı ilk dönemin sonu olsa da 'Amerika'yı yeniden harika yapma' mücadelemizin sadece başlangıcı" ifadelerini kullandı.54724002-401.jpg
Trump'ın açıklaması şu şekilde; Seçimin sonucuna tamamen karşı çıkıyor olsam da 20 Ocak’ta sağlıklı bir görev teslimi olacak. Her zaman sadece yasal oyların sayılmasını sağlamak için mücadelemizi sürdüreceğimizi söyledim. Bu, başkanlık tarihindeki en başarılı ilk dönemin sonu olsa da 'Amerika'yı yeniden harika yapma' mücadelemizin sadece başlangıcı"