Vuslat 3. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Vuslat  3. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Başrollerini Kadir Doğulu ve Devrim Özkan’ın oynadığı Vuslat dizisi son bölümü ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Son bölümü ile izleyenleri ekran başından kaldırmayan Vuslat dizisi bu akşam yayınlanacak mı? İşte detaylar.

Vuslat dizisi son bölümü ile sosyal medyada çok konuşuldu. Dizinin son bölümünde Aziz polisler tarafından götürülüyor. Vuslat’ın son bölümü kaçıranlar özetini çok merak ediyor. Ve yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Diye çok araştırıyor işte detaylar…

VUSLAT  SON BÖLÜMDE NE OLDU 

Vuslat 2. bölümünde dükkânı yanan Faik fenalaşır ailesinde büyük bir üzüntüye sebep olur. Yangının kundaklama olduğu ortaya çıktı. Kerem ile Aziz’in arası şirkette açılır ve babası olaylara el koyar. Fırat peşine takılan adamlardan kaçmaya çalışır. Bu arada başını daha çok belaya sokar. Faik’in herkesten gizli aldığı borç evdeki tansiyonu artırır. Nehir’in annesi ile olan gerilim artarken. Annesi artan gerilimi evde otorite olarak güçlendirmeye çalışıyor. Kerem ile Aziz arasındaki savaş giderek büyüyor. Aziz’e yapılan doğum gününde polisler Aziz’i götürüyor acaba Aziz’i Nehir mi yoksa Kerem mi şikâyet ediyor.

VUSLAT DİZİSİ 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Vuslat dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm haftaya yayınlanacak. Aziz doğum günün de polisler tarafından götürülüyor. Nehir’in kardeşi ve Kerem birlikte plan yapmaya başlar. Nehir ve annesi arasındaki gerginlik yükselerek devam etmektedir. Kerem polis sorgusu sonucu özgürlüğüne kavuşabilecek mi? Aziz ile Meczup Abdullah arasında gerçekleşen konuşma sosyal medyada Vuslat seyircisi tarafından çok konuşuldu.

VUSLAT BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Başrollerini Kadir Doğulu ve Devrim Özkan’ın oynadığı Vuslat dizisi son bölümleri ile sosyal medyada çok konuşulan Vuslat dizisi 3. yeni bölümü ile bu akşam TRT 1 ekranlarında olacak.

VUSLAT DİZİSİ BAŞROL OYUNCULARI KİMLER

Yapımcılığını A23 Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu, senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme aldığı Vuslat'ın başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı dizinin kadrosunda Ümit Kantarcılar, Pelin Uluksar, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis, Gözde Kaya gibi birbirinden önemli isimlerde yer alıyor.