İhanetle suçlanan Mauro Icardi'den kafaları karıştıran hamle

İhanetle suçlanan Mauro Icardi'den kafaları karıştıran hamle
 PSG forması giyen Mauro Icardi eşi  Wanda Nara tarafından geçtiğimiz gün ihanetle suçlanmıştı. İcardi'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Spor dünyasının en ünlü çiftlerinden Mauro Icardi ve Wanda Nara ayrılığın eşiğinde. Wanda Nara sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Arjantinli futbolcuya ateş püskürdü. Icardi''den ise sosyal medya üzerinden hamle geldi

ÜÇÜNCÜ ŞAHIS 

Mauro Icardi''nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, yakın arkadaşı Chismes de Ker''e yaptığı açıklamada şu an PSG forması giyen Icardi''den ayrıldığını ve olayın içinde üçüncü bir şahsın dahil olduğunu söyledi.

''AİLEYİ MAHVETTİN'' 

Dedikoduların hızlı bir şekilde yayılmasının ardından Wanda Nara yaptığı paylaşımda, "Bir o.... için aileni mahvettin" ifadelerini kullandı. Nara daha önce Icardi''nin takım arkadaşı Maxi Lopez ile evliydi.

TAKİPTEN ÇIKTI 

28 yaşındaki futbolcu Instagram heabından eşini takip etmeye devam ediyor fakat Wanda Nara, Mauro Icardi''yi takipten çıkardı.

ICARDI''DEN PAYLAŞIM GELDİ 

PSG''nin yıldız ismi Icardi sessizliğini bozdu. Instagram hesabından Wanda NAra ile olan fotoğrafını paylaşan İtalyan isim aynı zamanda eşini de etiketledi. Icardi''nin bu hamlesine ise şimdilik karşılık gelmedi.

CHINA SUAREZ İDDİASI 

İkilinin ilişkilerini bitirme noktasına getirenin Arjantinli oyuncu China Suarez olduğu öne sürüldü. Icardi''nin Suarez''le uzun süredir gizli aşk yaşadığı ve Wanda Nara''nın bu ilişkiden haber dar olunca Arjantinli yıldız futbolcuyu terk ettiği ifade edildi.

SANSASYONEL AŞK 

Wanda Nara, 2008-2013 yılları arasında Mauro Icardi ile Sampdoria''dan takım arkadaşı Maxi Lopex ile evliydi. Ancak Nara ve Icardi birlikteliği başlayınca Nara, Lopez''den ayrıldı ve 2014 yılında Mauro Icardi ile evlendi. Bu evlilik basında ve kamuda oldukça ses getirdi.

3 ÇOCUK 

2008 ila 2013 yılları arasında Arjantinli futbolcu Maxi Lopez ile evli olan Wanda Nara, bu evlilikten üç çocuk sahibi olmuştu.

ICARDI''DEN 2 ÇOCUĞU VAR 

Mauro Icardi''yle olan evliliğinden de iki çocuğu bulunan Wanda Nara toplamda beş çocuk annesi.