WhatsApp çöktü mü?

WhatsApp çöktü mü?
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp çöktü. Birçok kullanıcı, WhatsApp'tan fotoğraf gönderme sorunu yaşıyor. Peki WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'ta neden fotoğraf gönderilmiyor?

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yine çöktü. Birçok kullanıcı Whatsapp üzerinden, fotoğraf, video ve ses kaydı gönderilmediğini belirtti. Birçok internet kullanıcısı konuya ilişkin arama yapmaya başladı. Peki WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'ta neden fotoğraf gönderilmiyor?

Hem dünyada hem de Türkiye'de çok sayıda kullanıcısı olan WhatsApp'ta sorun yaşanıyor. Mesajlaşma ağında sorun yaşayan kullanıcılar arama motoru üzerinden "WhatsApp'ta fotoğraflar neden gitmiyor?" cevabını araştırmaya başladı.

Global çapta yaşandığı düşünülen bu sorun ile ilgili kullanıcılar şikayetlerini dile getirirken, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. WhatsApp kullanıcıları, resim veya video göndermek isteyen bireyler işlem başarısız anlamına gelen ünlem işareti ile karşı karşıya geldiklerini belirttiler.

Konu ile ilgili WhatsApp yetkilileri ise henüz bir açıklama yapmazken, sorunun sadece bazı bölgelerde görüldüğü bildirildi.

wh.jpg