Whatsapp neden çalışmıyor, ne zaman düzelecek?

Whatsapp neden çalışmıyor, ne zaman düzelecek?
Öğlen saatlerinden itibaren Whatsapp kullanıcıları erişimde sıkıntı yaşıyor. Peki Whatsapp neden çalışmıyor, çöktü mü? Whatsapp ne zaman düzelecek? İşte merak edilen o sorular:

Whatsapp çöktü mü?

Whatsapp Instagram ve Facebook öğlen saatlerinden itibaren başlayan bir arıza nedeniyle çalışmıyor.

Vatandaşlar “Whatsapp neden açılmıyor, çöktü mü?” sorusu araştırılıyor.

Sosyal medya devleri Facebook ve Instagram’a Türkiye’nin de aralarında bulunduğu birçok ülkede erişim sıkıntısı yaşanıyor.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ

Bugün öğle saatlerinden itibaren sosyal medya ağları instagram ve facebook’a erişimde sıkıntılar yaşanıyor. Benzer sorun WhatsApp’ta da var. Sorunun dünya genelinde yaşandığı belirtiliyor.

Ünlü paylaşım sitesi Instagram öğle saatlerinde dünya genelinde çöktü. Kullanıcılar Instagram üzerinden fotoğraf, mesaj gönderemiyor.

Bir süre önce Facebook, Instagram ve WhatsApp’a yine dünya genelinde bir erişim sıkıntısı yaşanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde de yine aynı şekilde bir problem yaşanmıştı. Bir süre kesintinin ardından Whatsapp'ta yaşanan erişim problemi saat 21:30'tan sonra giderilmeye başlandı. Problemin yaklaşık 10 dakika kadar sürdüğü tahmin ediliyor.

BAKANLIK'TAN AÇIKLAMA

Söz konusu platformlarda dünya genelinde erişim sorunu olduğunu ve bu sorunun Türkiye'deki kullanıcıları da etkilediğini vurgulayan Sayan, "Operatörlerimizden kaynaklı bir sorun bulunmuyor. Bu aksaklıklar yerli yazılımların kullanımının ne denli önemli olduğunun en büyük göstergesi." diye konuştu.