WhatsApp'ın karanlık modundan ilk görüntüler

WhatsApp'ın karanlık modundan ilk görüntüler
Dünyanın popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp Karanlık Mod özelliği üzerinde çalışmalarını sürdürürken, karanlık moda dair ilk görüntüler paylaşıldı.

Web Tekno'dan Eray Kalelioğlu'nun haberine göre, WhatsApp'ın karanlık modu ilk olarak, uygulamanın Android sürümünün betasında ortaya çıktı. WABetaInfo ekibi tarafından ortaya çıkartılan bu özellik, ilk başlarda bir hayli sorunlu görünüyordu ancak geliştirici ekip şimdi, WhatsApp'ın beta sürümünü "2.19.294" olarak güncelledi ve bu güncelleme, WhatsApp'ın karanlık modunun çok daha iyi bir hal aldığını gözler önüne seriyor.

KARANLIK TEMA HENÜZ HAZIR DEĞİL

WhatsApp uygulamasına gelecek olan karanlık mod, kullanıcılar tarafından farklı şekilde ayarlanabilecek. Ortaya çıkan bilgilere göre bu özellik, kullanıcıların isteği doğrultusunda her zaman veya telefonun sistem ayarlarına göre kullanılabilecek, ancak WhatsApp'ın karanlık teması şu an için tam olarak hazır değil.

Yine WABetaInfo ekibi tarafından çıkartılan yeni bilgilere göre geliştirici ekip, şu sıralarda WhatsApp'ın emoji ve çıkartma bölümleriyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor gibi görünüyor. WABetaInfo'nun ortaya çıkarttığı görüntülerde WhatsApp ekibinin, emoji ve çıkartma bölümünün karanlı mod uyumunu başarılı bir şekilde tamamladığı açıkça görülebiliyor.

WhatsApp'a gelecek olan karanlık mod, doğrudan siyah bir şekilde değil, daha çok koyu mavi ve koyu gri renklerin hakim olduğu bir yapıda olacak. Özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı şu an için bilinmiyor ancak geliştirici ekibin şu sıralar, WhatsApp'ın karanlık moduna odaklandığı ve çalışmalarını bu noktada yoğunlaştırdığı biliniyor. Ekibin iOS platformuyla ilgili düşüncesinin ne olduğu ise belirsizliğini koruyor.

WhatsApp karanlık modunun emoji ve çıkartma kısmındaki görünümü şu şekilde:

whatsapp-in-karanlik-modundan-yeni-ekran-goruntuleri-paylasildi-637207-1.jpg