Whatsapp bütün sırları açığa çıkaracak. Mesaj yazarken bir daha düşünün

Whatsapp bütün sırları açığa çıkaracak. Mesaj yazarken bir daha düşünün
WhatsApp kullanıcıları için güncelleme yapmaya devam ediyor. Son dönemlerde uygulamaya 3 yeni güncelleme yaparak güvenlik önlemlerini artıran WhatsApp şimdi de silinen mesajların tekrar kurtarılabileceği bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Özellik Beta kullanıcılarının kullanımına sunuldu.

WhatsApp, Android Beta kullanıcıları için yeni bir özellik sundu. Bu özellik kapsamında bir mesaj silindikten sonra ekranın alt tarafında çıkan bildiriminin hemen sağ tarafında geri al şeklinde bir buton olacağı aktarıldı.

Mesajları geri almanın bir süresi olacağı öne sürüldü. Geri alma işlemi yalnızca bu bildirim gidene kadar geçerli olacak. Çok önceden silinmiş mesajların ise kurtarılamayacağı ifade edildi.

Özelliğin ne zamandan itibaren tüm kullanıcılara geçeceği şu an için belli değil. Ancak test edilen diğer gizlilik seçenekleriyle birlikte sunulacağı tahmin edildi.

GİZLİLİK AMACIYLA 3 YENİ ÖZELLİK DAHA GETİRİLMİŞTİ

WhatsApp kullanıcılarının gizliliğini önemsediği için 3 güncellemeyi daha bünyesine katmıştı. Bunlardan ilki WhatsApp gruplarından kimsenin haberi olmadan çıkmak olarak tanımlanmıştı. Gruptan çıkan kullanıcının bildirimi yalnızca yöneticiye gönderilecek. 

İkinci güncelleme ise çevrimiçi olunduğunda kimin görebileceğini kullanıcılar seçebilecek.

Üçüncü güncelleme ise kısıtlı süreler içerisinde açılan "yalnızca bir kez görüntüle" seçenekli görsel veya mesajların ekran görüntüsü alınamayacağı özelliğidir.

İlgili Haberler