Will Smith'in 21 yaşındaki şarkıcı kızı tokat skandalıyla ilgili ilk kez konuştu

Will Smith'in 21 yaşındaki şarkıcı kızı tokat skandalıyla ilgili ilk kez konuştu
Oscar Ödül Töreni'nde eşi Jada Pinkett Smith hakkında espri yapan komedyen Chris Rock'ı canlı yayında sahneye çıkarak tokatlayan ünlü oyuncu Will Smith’in kızı Willow Smith susukunluğunu bozdu. Bakın Willow Smith, babasının attığı skandal tokat olayı ile ilgili ne dedi.

Oscar ödül törenine  Will Smith’in sahneye çıkarak komedyen Chris Rock’a tokat atması damga vurmuştu.

Will Smith ve Jada Pinkett Smith''in 21 yaşındaki şarkıcı kızları Willow Smith; 94. Akademi Ödülleri''nde yaşanan skandalla ilgili sessizliğini bozarak, ilk kez konuştu.

Olay, ödül törenindeki konukları ve evlerindeki izleyicileri şaşkına çevirirken, 21 yaşındaki şarkıcı, yaşananların babasına olan bakış açısını hiçbir şekilde değiştirmesine izin vermediğini söyledi ve ekledi:

"Tüm ailemi insan olarak görüyorum ve onları tüm insanlığıyla seviyor ve kabul ediyorum. İçinde bulunduğumuz konum nedeniyle bazen insanlığımız kabul edilmiyor ve bizden sağlıklı bir insan yaşamına ve dürüst olmaya elverişli olmayan bir şekilde davranmamız bekleniyor."
DailyMail''de yer alan habere göre, Willow ayrıca; aylardır gündem düşmeyen skandalın, onu ''kendi içindeki şeytanlardan daha fazla sarsmadığını'' da dile getirdi.

WILL SMITH 10 YIL BOYUNCA MEN EDİLMİŞTİ

Öte yandan törene damga vuran olaydan sonra düşük bir profil gösteren Will Smith, 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden de men edilmişti.
 
 

İlgili Haberler