Xiaomi Mi Mix 4'ü satın almanın zor olacağını açıkladı

Xiaomi Mi Mix 4'ü satın almanın zor olacağını açıkladı
Xiaomi, geçtiğimiz hafta yeni akıllı telefon modeli Mi Mix 4'ü tanıtmıştı. Ancak üretici, çip krizi nedeniye gerekli miktarda cihaz stoğu sağlayamadı. Xiaomi bu cihazı satın almanın o kadar kolay olmayacağını açıkladı.

Donanım Haber''de yer alan habere göre, Çinli Xiaomi şirketi, amiral gemisi akıllı telefonu Mi Mix 4''ün piyasaya sürülmesinden hemen sonra, bu cihazı satın almanın o kadar kolay olmayacağını açıkladı.

İlk olarak Xiaomi Mi Mix 4''ün satışa sunulmasının ardından tüm parti birkaç dakika içinde tükendi ve cihaza talep son derece fazlaydı. Şirketin başkan yardımcısı Liu Weibing''e göre, bu akıllı telefon modelinin sorunsuz üretimi için iki bileşen eksik.

KISA VADEDE ÇÖZÜM YOK
Xiaomi, ciddi bir üst düzey Snapdragon 888 Plus yonga seti sıkıntısı yaşıyor ve yeterli sayıda seramik arka panelden yoksun. Liu Weibing ayrıca, bir seramik arka panelin, standart bir cam kapağın fiyatının ortalama beş katına mal olduğunu vurguladı.

Xiaomi''nin yöneticisi, markanın kullanıcılarıdan özür diledi ve bileşenlerle ilgili durumun yakın gelecekte iyileşmesinin pek mümkün olmadığını söyledi. Xiaomi Mi Mix 4''ün  gelişmiş bir ekran altı kamera, çerçevesiz ekran, üst düzey donanım ile donatıldığını ve güçlü bir kablolu şarjı desteklediğini hatırlatalım.

İlgili Haberler