Xiaomi'nin yeni oyun telefonu hızla tükendi

Xiaomi'nin yeni oyun telefonu hızla tükendi
Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin yeni oyun telefonu Black Shark 2 Pro, ikinci kez 4 Ağustos tarihinde piyasaya sürülmüştü. Gelen bilgilere göre cihazın ikinci partisinin de stoku çabucak tüketildi.

Black Shark 2 Pro’nun resmi internet sitesine bu sabah saatlerinde bakıldığı zaman ‘Out of stock’ (tükendi) ibaresi beliriyordu. Görünüşe göre kullanıcılar, bu cihazı fazlasıyla beğendi. Satışta olan bu model, cihazın ikinci kez piyasaya sürülmüş olan partisi idi. Ancak yeni bir parti, 5 Ağustos’ta yeniden satışa sunulacak.

BLACKSHARK 2 PRO ÖZELLİKLERİ

Eğer özelliklerini bilmiyorsanız, Black Shark Pro 2’de 6,39 inç Samsung AMOLED bir ekran bulunuyor. İçinde ise Qualcomm Snapdragon 855 Plus amiral gemisi yongası bulunuyor ve 12 GB RAM ile eşlik ediliyor. Cihazda 4.000 mAh batarya ve 27 W hızlı şarj desteği de bulunuyor.

Bunların dışında Black Shark 2 Pro’da sıvı soğutma sistemi mevcut. Eşsiz bir metal işleme teknolojisiyle geliştirilen telefon parçaları da bu sıvı soğutma sayesinde neredeyse hiç ısınmıyor. Sıvı soğutma teknolojisi ayrıca yonga sıcaklığını da 14 derece aşağı çekiyor.

Daha da iyisi, telefonda oyunculara özel 240 Hz yenileme hızı ve 34,7 ms gecikme süreli bir ekran bulunuyor. Ekranda ayrıca oyunlarda hiçbir sıkıntı çıkarmaması adına dokunmatik optimizasyonu en üst seviyede.