Y-CHP bayraklarını açtı!..

Sayet bu Y-CHP, seçimlerden istediği puanı tutturarak çıkarsa...  Ben eminim ki; ilk iş olarak partinin içerisinde “son kalmış” birkaç Atatürkçüyü süratle tasfiye edecektir..
Şimdi, birkaç denge ilişkisi nedeniyle aday yapılan Balbay, Haberal gibi kimlikler de bu tasfiyeden paylarını
alacaklardır..
Atatürk’ün partisinin eteklerine yapışmış ne kadar çok Atatürk karşıtı, kurduğu cumhuriyet devletinin karşıtı kimlik varmış meğerse!..
Ak Parti’nin fanatiklerinin bile üstü kapalı telaffuz ettikleri bir takım “husumeti” bu Y-CHP efradı yekten söylüyor! Cumhuriyet devletini lime lime etmekten kaçınmıyorlar!..
Daha “bismillah” listeler yeni açıklandı.. Genlerindeki gizli kodlar taşan Y-CHP’liler malum matbuatın ekranlarında boy göstermeye başladılar.. Ekranlardan gördüğümüzden anlıyoruz ki; Y-CHP efradı ile Apo’nun partisi arasında büyük bir insicam vardır!.. Apo’nun partisine “Siyasal İslam” dan iltica eden milletvekili adayına,Y-CHP’li hanımefendi “Bilirsin biz seni tanır ve severiz Altan abi!!” diye TV tezgahında bağlılıklarını bildiriyor..
Ucuz piyasanın “sanatçısı” nın (!) akrabasıymış, bir başka Y-CHP adayı kadın da ekrandan devlet tarafından nasıl zulme uğradığını anlatarak milletvekilliği piarı yapıyor.. Ardahan’ın köyünde arama yapan güvenlik kuvvetleri insanların giyeceklerini öyle karıştırmış ki; o giyecekler giyilemez hale gelmişmiş, anlattığı bu!..
Bursalı kadın birinci sıra adayı.. O da iki altında aday gösterilen Turhan Tayan’a rol icabı katlanmak zorunda olduklarını açık seçik beyan ediyor!..
Bu Y-CHP, en çok oyu kimden bekliyor buna rağmen?!.. Ulusalcı kesimden.. Adayların çoğu, şimdiden ekranlarda ulusal inisiyatifi yerden yere sokacak ama ulusalcılar gidip bu Y-CHP’ye oy verecek!! Neden?.. Tayyip’ten kurtulmak için!! Mantık bu!.. Tayyip’ten kurtulacağız diye, “Habur kapısının” avukatına oy vereceğiz!..
Ben, İstanbul 2. Bölge seçmeni olarak, son üç seçimde yaptığım gibi gene gideceğim ve CHP’ye oy vereceğim, öyle mi?..
Yani gidip PKK avukatı Sezgin Tanrıkulu’nu seçeceğim!! Yok yav?!!
Ya da sabah akşam ulusalcılara söven Binnaz Toprak’a ve öteki Soros ekibine oy vereceğiz, vay be!..
Y-CHP abukluklar ve komiklikler
deryası..
Önceki gün, Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katılan lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Peygamberimize övgüler yağdırıyor.. Ne kadar hoş bir durum.. Kılıçdaroğlu, “Sevgili Peygamberimiz insanların dertleriyle dertlenir, halktan biri gibi söküğünü dikerdi. Yüce Peygamberimizin ahlakı Kur’an’dı” diyerek “Kutlu Doğum Haftası”nı kutsuyor..
Bir de kurmay heyetinden Bayan Binnaz Toprak’ın söylediklerine kulak verelim.. Yazar Abdurrahman Pala’dan öğreniyoruz ki; bu bayana göre “..eskiden ‘Kutlu doğum Haftası’ yokmuş yeni yeni icat edilmiş” ...
Ve...
Hazreti İsa’nın doğumunu kıskanmış yeni Müslümanlar, böylece...
‘Hazreti İsa’nın doğumunu Hıristiyan âlemi kutluyorsa biz neden Peygamberin doğum gününü kutlamayalım’ demiş, Kutlu Doğum Haftası doğmuş... Bunlar dogmatik şeylermiş ve komplekse bağlıymış.. Uzatıp günaha girmeyelim..
Y-CHP iyice yamulmuş bir “Babil Kulesi” ile iktidar arıyor!.. Allah korusun...

Yazarın Diğer Yazıları