Simpsonlar'ın kehaneti yine tuttu

Simpsonlar'ın kehaneti yine tuttu
Yakın gelecekti olayları tahmin etmesi ile gündeme damga vuran Simpsonlar dizisinin yeni tahmini gündeme bomba gibi düştü.

Dünyaca ünlü çizgi dizi Simpson, tutan tahminleriyle dünya gündemine girmeyi başarıyor. Dizi, daha önce, Beyrut’taki patlama, koronavirüs, ABD Başkanı Donald Trump’ın seçimleri kazanması ve Kongre baskını gibi bazı olayları önceden öngörmüştü.

Efsane çizgi dizi Simpson''ın yeni tahmini sosyal medyayı salladı. Dizinin İngiltere’de devam eden akaryakıt krizini de önceden tahmin ettiği iddia edildi.

2010 YILINDA YAYINLANMIŞTI

MedyaRadar''da yer alan bilgilere göre, Simpson''ın yakıt çılgınlığını 11 yıl önce hayal ettiğini öne sürüyor. 2010 yılında yayınlanan “Lisa Simpson, Bu Senin Hayatın Değil” başlıklı bölüm sosyal medyanın gündemine geldi.

Homer’in bebeği Maggie için özel bir promosyon oyuncağı talep etmek için benzin istasyonuna gitmesini anlatan bölümde boş yer kalmadığı için Homer, arabasının bagajına akaryakıt doldururken görülüyor. Sosyal medyada büyük ses getiren Simpsons bölümünden sonra kullanıcılar, “Simpsons’ın tahmin etmediği bir şey var mı?” sorusunu sormaya başladı.

İlgili Haberler