Yakında, benzin gibi hava da satılabilir?

Dünyanın asıl gündemi korona virüs değil. Korona virüs, kurulmak istenen yeni dünya düzeninin aydınlatma fişeği ama insanlar anlamak istemiyor...

Vücudunuza çip yerleştirmek istemelerini bir kenara bırakın, yediğiniz her şeyin yapısını değiştiriyorlar, içtiğiniz suya ve ciğerlerinize çektiğiniz havaya bile müdahil olmaya çalışıyorlar. Suyu ele geçirmeleri için az kaldı. Yakında, benzin istasyonları gibi istasyonlar kurarak hava satmaya bile başlayabilirler!

İnsanoğlu ise şimdi eski çarpık düzenini geri istiyor.

***

Türkiye, bu şartlarda neler yapıyor? Kısır siyasi çekişmeler azalacağına daha fazla körükleniyor. Siyasi tartışmalar, polemikler, incir çekirdeğini bile doldurmuyor. Muhalefet iktidarın kurduğu tuzaklara düşüyor hatta zokayı yutuyor. Belki bu oyunun senaryosunu kimin yazdığın biliyorlar, hepsi kendi rolünü oynuyor ama taraftarlar, tartışmaları gerçek zannediyor.

Bu tartışmalar bir gün biter de bittiği zaman yeni bir dünya kurulmuş olur, o dünyada milletlere yer olmaz! Dolayısıyla, herkes, küresel akıl dayatanların esiri olur...

***

Konuyla ilgili bir mektup paylaşmak istiyorum:

“Öncelikle sizi korona virüs hakkında  yazdığınız  cesur ve akıllı  yazılarınızdan  dolayı tebrik etmek istiyorum.

Ben 30 yılı aşkın yurt dışında, İngiltere ve İsveç’te yaşayan ve şimdi Türkiye ile Hollanda arasında gidip gelen bir kişiyim.

Türkiye’de ekonomi,  İngiltere’de bilgisayar mühendisliği ve sonrasında  proje müdürlüğü üzerine master yaptım. Fujitsu, TCS, Dassault Systems şirketlerinde 23 yıl Proje ve Program Direktörlüğü yaptım.

Benim korona virüs konusunda yapılanlara, dünyanın sessiz kalmasının mantığım almıyor, alamıyor. 

Avrupa ve Amerika’da bütün istatistikler, virüsü olduğundan daha korkunç göstermek için saptırılıyor.

Bu olay, sizin de belirttiğiniz gibi Bill Gates'in başını çektiği milyarderlerin projesi gibi görünüyor.. Virüs, aşı,  uzaya fırlatılan yeni uydular, insansız araçlar, robot polisler, elektronik para ve insanların  elektronik olarak çiplenmesi, 5G, 6G, 7G, insanların bilgisayarlara bağlanması, genetiği bozulmuş yiyecekler, hepsi bu büyük projenin parçası gibi duruyor.

Elon Musk’ın şirketi, toplam 30 bin uydu atacak. Amazon ve diğerleriyle beraber 57 bin uydu atma lisansları var, yakında yıldızları göremeyeceğiz.  Şu an dünyada 2,5 milyar insanın banka hesabı yok. Bill Gates, bu insanlara elektronik kimlik ve elektronik banka hesabı vermek istiyor. Bir de süper pirinç projesi var.

Bulmacanın parçaları, bu projelerle yerine oturuyor.

Çin ile Bill Gates’in ortak nükleer reaktör projesi de vardı. Neyse ki ABD izin vermedi. Dünya Sağlık Örgütü’nün finansının yüzde 20’sini Bill and Melinda Gates Foundation  ile GAVI sağlıyor. Örgütün başı Tedros, Bill Gates in eski adamı... Üç yıl önce Politico gazetesi, Bill Gates ve WHO ile ilgili bir yazı yayınlamıştı. ‘Dünyanın en güçlü doktoruyla tanışın, karşınızda Bill Gates’ diye...

Test kiti üzerinden gelecek para yalnızca İngiltere’de 14 milyar sterlin. Aşı ise İngiltere’ye 30 milyar sterline mal olacak. Başlangıçta aşı başına 455 sterlin gibi yüksek bir maliyet söz konusu. Bill Gates, 7 milyar kişi için çifte aşı üretilmesini istiyor, ilk aşı yeterli olmazsa ikinci aşıya gerek duyulacağını söyledi. Yani 14 milyar aşı üretiminden söz ediyor. Aşıdan gelecek olan parayı düşünün. Benim tahminim en ucuz aşı 50 dolar civarında olacaktır, bunun lojistik masraflarını da düşünürsek 100 doları bulacaktır.  Bill ve Melinda Gates Foundation’a 700 milyar dolar civarında bir para getirecek. Tabii, insanların bilgisayarlara bağlanması yanında bu proje bile küçük kalıyor.

Sağlıcakla kalın.”

Hakan Kınacı

***

Yazarın Diğer Yazıları