Yalan haberler de nefessiz bırakıyor!

Balkar Türklerinden arkadaşım Örüzlan Bolat yıllar önce "İnsan gezegeni bir bunamanın içindedir. Bu durumu meydana getiren sorunların en önemlisi, gün geçtikçe dünyamızı saran ve böylelikle onu boğan, şiddet biçimi olan yalanları, uydurma haberleri yok etmektir." diyordu.

Yani insanlar nefes alamıyorsa bunda yalan haberlerin büyük payı var. Çünkü yalan haberler sayesinde insanlar tuzağa düşürülüyor. Yalan ne kadar büyük olursa inanan o kadar çok oluyor ve sonuçta insanlar, bu cahillik sayesinde eğitimli bir köpeğin, koyun sürüsünü ağıla sokması gibi istenen kalıplara giriyor.

***

Korona virüs salgını da bütün insanların dijital hayata geçmesi ve vücutlarına yerleştirilecek akıllı moleküler yapılar ile tamamen robota dönüştürülmesi için hazırlanmış bir süreçtir. Bu konuda başından beri bütün insanlığa Dünya Sağlık Örgütü üzerinden yalan söylenmektedir.

Bir defa küresel salgın ilan den Dünya Sağlık Örgütü'nün şu andaki en büyük finansörü, insanları dijitalleştirmek için aşı dediği moleküler alıcı vericiler üreten Bill Gates'tir.

Yani, küresel salgın, Bill Gates'in işine yaramaktadır. Fakat işin garibi, şu ana kadar ölen insanlardan hiçbirinin korona virüsten öldüğü ispat edilememiştir. Aşı geliştirmek için ölenlerden alınan korona virüsler, sağlıklı insanlardan da alınabilir. Esasen her yıl doğal mutasyon geçirdiği söylenen bu virüslere karşı aşı geliştirmek de mümkün değildir. Nitekim grip ve zatürre aşısı vardır ama hiçbir işe yaramamaktadır. Üstelik 2009'daki domuz gribi salgınının "ilaç üreticilerinin kârlarını artırmak için bu şirketlerle ortak olarak üretilen bir korku kampanyası" olduğu, Dünya Sağlık Örgütü'nün, epidemiyoloji birimi direktörü Profesör Ulrich Keil tarafından itiraf edilmiştir.

***

Bugün "korona virüs salgını" diye gösterilen salgın ise içine insan sağlığını etkileyen başka "ajan"ların karıştırıldığı, bütün insanlığa yönelik küresel bir saldırıdır.

O başka ajanlar ne olabilir? 45 gündür yazıyorum. Bunların birincisi, elektromanyetik radyasyondur. İnsan vücuduna yiyecekler üzerinden giren metallerin veya solunum yoluyla bulaşan virüslerin, aktive edilerek harekete geçirilmesi bilimsel olarak mümkündür. Elektromanyetik titreşim ne kadar küçük aralıklı ise biyolojik varlıkların bünyesini meydana getiren elementlerin atomlarında o kadar hızlı bir etkileşim söz konusudur. Biyolojik varlıklar da elektrikle çalıştığı için elektromanyatik dalgalar elektronların dönüşüne bile müdahil olabilmektedir. Bu müdahale, bitkilerde yanmaya sebep olmaktadır. Bill Gates'in salgınlarla birlikte büyük yangınlardan bahsetmesinin sebebi budur. Uygulanan teknolojinin büyük yangınlar çıkaracağını en iyi o bilmektedir!

Böyle bir etki olmadığını iddia edenlerin ise biyokimyadan ve biyofizikten haberi yoktur. Varsa bile açıkça yalan söylemektedirler.

Dolayısıyla, küresel salgının asıl sebepleri farklıdır. Ayrıca hiçbir grip virüsü DNA'sı, insan müdahalesi olmasa AİDS virüsü DNA'sı ile birleşemez. Böyle bir birleşme ancak laboratuvarda sağlanabilir!

***

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Denizbank ve Kredi Garanti Fonu iş birliğiyle hayata geçirilen "TOBB Nefes Kredisi" ekonominin nefes almasını sağlar mı bilemem ama insan ve hayvan vücudunun nefes almasını önleyen, bitkilerde yanmaya sebep olan elektromanyetik radyasyon gerçeğini anlamadan, dünyada olup bitenleri anlamak mümkün değildir.

Ne demiş Kanuni?

"Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi

Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi

Saltanat didükleri ancak cihan gavgasıdır

Olmaya baht u saadet dünya da vahdet gibi…"

İnsan önce "doğru haber"de birleşmeli ki "çözüm"de birleşebilsin.

 

dfs-004-001-011-001-001.jpg

Yazarın Diğer Yazıları