Yalancı 1.Bölüm full izle, 17 Eylül Yalancı tek parça show tv izle!

Yalancı 1.Bölüm full izle, 17 Eylül Yalancı tek parça show tv izle!
Yalancı 1.Bölüm izle yayında. Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Yalancı 1.Bölüm full izle linki dizi bitiminde Youtube adresinde.

Yalancı 1.Bölüm full izle, 17 Eylül Yalancı tek parça show tv izle!

Yalancı 1.Bölüm izle yayında. Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Yalancı 1.Bölüm full izle linki dizi bitiminde Youtube adresinde olacak.

Yalancı 1.Bölüm full izle linkini merak edenler arayış içerisine girdi. 17 Eylül Cuma akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci oynadığı Yalancı son bölümünde; Özel Saklışehir Lisesi’nde çalışan zeki ve yetenekli bir edebiyat öğretmeni olan Deniz, boşanmış ve üstelik hayatına kimseyi sokmamıştır.

Kız kardeşiyle aynı hastanede görev yapan ve öğrencilerinden birinin de babası olan ünlü cerrah Mehmet Emir ile akşam yemeğine çıkar. Birlikte geçirdikleri gecenin sabahına ikisi de farklı duygularla uyanır. Mehmet Emir karısı öldüğünden beri ilk defa birine bir şeyler hissetmektedir, mutludur. Deniz ise Mehmet Emir’in ona tecavüz ettiğini iddia etmektedir. Her iki taraf da yaşadıklarından son derece emindir. Ama birinin yalan söylediği ortadadır. Peki bu hikayedeki yalancı kimdir? Deniz mi yoksa Mehmet Emir mi? Hangisi suçlu, hangisi masum? Hangisi doğru söylüyor, hangisi yalancı?

Adeta bir tenis maçı izler gibi iki taraf arasında gidip gidip geleceğimiz bir hikaye bizi bekliyor. Aynı geceyi iki taraf da farklı şekillerde anlatıyor, farklı şekillerde görüyor. İnandıkları gibi. Yalan hiç bu kadar gerçek görünmemişti. Yalancı… İki Taraf, Tek Doğru!