Yalancı 8. bölüm izle 9 Kasım son bölüm tek parça full seyret

Yalancı 8. bölüm izle 9 Kasım son bölüm tek parça full seyret
Yalancı 8. bölüm ile yayında. 9 Kasım akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Yalancı 8. bölüm tek parça full olarak Puhu TV platformunda olacak.

Yalancı 8. bölüm ile Show TV ekranlarında. Başrollerinde Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin oynadığı Yalancı son bölümünde; Yeni kurbanının kimliğini araştırmak isteyen Deniz bu konuda herkesi ikna etmeyi başarmanın peşinde düşer.

Yalancı 8. bölüm full izle

Mehmet Emir, kendisine engel olma çabası içerisinde bulunan Deniz, Görkem ve Murat’ı atlatarak Hilal ile olan randevusuna gitmeyi başarmıştır. Hilal ise kendisini bekleyen büyük tehlikeden hiç haberi yoktur.

Yalancı 8. bölüm izle

Canan, Mehmet Emir’e duyduğu nefret yüzünden Mehmet Emir’in evine taş atarak olay yerinden hızlı kaçmıştır. Doruk, evlerine taş atan kişinin Deniz olduğunu düşünmektedir. Bu durum Mehmet Emir ve Deniz’i bir kez daha yüz yüze getirirken Deniz’de bu olay sayesinde Mehmet Emir’in bir kurbanı daha olduğunu artık anlamıştır.

Yeni kurbanın konuşması durumunda Mehmet Emir’in bir yalancı olduğunu ortaya çıkacak ve parmaklıklar arkasına gidebilecektir. Deniz, yeni kurbanın kimliğini bulmak ve onu konuşmaya ikna etmek için her şeyi yapmaktadır.