Yalancılar ve Mumları 4. bölüm full izle

Yalancılar ve Mumları 4. bölüm full izle
Yalancılar ve Mumları 4. bölüm ile FOX TV de. Pazar akşamları yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisinin tamamını FOX Play platformu üzerinden izleyebilirsiniz.

Yalancılar ve Mumları dizisi 4. bölüm ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Ceren Moray ile Elçin Sangu’nun oynadığı Yalancılar ve Mumları son bölümünde; Gülcan’ın, Engin’in fotoğrafına baba demesi Elif’in şüphelerini iyice artırır ancak Şerife ile yüzleşince öğrendiği gerçekler tahmin ettiğinden de acıdır.

Yalancılar ve Mumları 4. bölüm izle

Sumru da aniden hastalanınca Elif’in hayatı tamamen kararır. Engin, Elif’in hayatına o karanlıktan bir ışık gibi yeniden doğar fakat Elif bunun başına açacağı beladan bihaberdir. Fuat, babasını kurtardıktan sonra Ceyda ile araları ısınmış olmaya başlasa da Ceyda babasını son bir macera için bakımevinden kaçırdıktan sonra ikisinin arası yine gerilir.

Metin’den evinde bile kaçamayan Meliha, sonunda ona gerçekleri anlatmaya karar verir. Artık Meliha’nın geleceği Metin’in ağzından çıkacak tek bir cümleye bağlıdır. Şebnem, tanık olduklarından sonra Hasan’ı terk eder ve Hasan ne kadar diretse de ona geri dönmeye niyeti yoktur.