Yanan kamyonetin içinden çıkamadılar. Kaza sonrası manzara şok etti

Yanan kamyonetin içinden çıkamadılar. Kaza sonrası manzara şok etti
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde çekiciyle kamyonetin çarpıştığı kazanın ardından yangın çıktı. Kamyonette sıkışan sürücü 30 yaşındaki Sabri Kavuk ile 32 yaşındaki İsa İşlek yanarak yaşamını yitirirken, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan çekicinin sürücüsü gözaltına alındı.

Kaza, akşam saatlerinde Büyükköy Mahallesi Naldöken yolunda meydana geldi. R.İ. idaresindeki çekiciyle küçükbaş hayvan taşınan Sabri Kavuk yönetimindeki kamyonet kafa kafaya çarpıştı.
İKİ ARAÇ ALEV TOPUNU DÖNDÜ 
Kazanın ardından çıkan yangında  iki araç da alev topuna döndü. Çekicideki R.İ. kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başarırken, kamyonette sürücü Sabri Kavuk ile yanında bulunan İsa İşlek araçta sıkıştı.
YANARAK YAŞAMLARINI YİTİRDİLER
İhbar üzerine olay yerine Antalya ve Korkuteli’den çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangının ardından yapılan incelemede kamyonetteki Sabri Kavuk ve İsa İşlek’in yanarak yaşamını yitirdiği belirlendi. Kamyonetin kasasında bulunan 5 küçükbaş hayvan da yanarak telef oldu. 
KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN MANEVRA YAPTI İDDİASI
Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan çekicinin sürücüsü R.İ. jandarma tarafından gözaltına alındı. Kaza sırasında R.İ.’nin önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı, bunun üzerine direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve karşı yönden gelen kamyonetle kafa kafaya çarpıştığı iddia edildi.
GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI
Kazada yaşamını yitiren Sabri Kavuk ile İsa İşlek’in cenazeleri araçtan güçlükle çıkarılarak, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan araçların alev topuna döndüğü kaza yeri, olay yerinden geçenler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.