Yandaş gazeteciden Akşener itirafı

Yandaş gazeteciden Akşener itirafı
Hükümet'e yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, "Ergenekon destanındaki gibi, çekiçle demir dövmeye hazırlanan bir Asena" diyerek bahsettiği Akşener'in, MHP'yi çok zorlayacağını yazdı.

Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, bayram tatili arasından itibaren yoğun bir gündem olacağını dikkat çektiği köşe yazısında 'Yeni Parti'nin gelişi ile MHP'yi zor günler bekliyor" ifadelerini kullandı. 

Öztürk, "Artık Niko’nun Meyhanesi gündemi değiştirmeye yeter mi? bilmem" sözleriyle Bahçeli'nin siyasi söylemlerinin gündemi değiştiremeyeceğini vurguladı.

Meral Akşener'den, "Ergenekon destanındaki gibi, çekiçle demir dövmeye hazırlanan bir asena" diyerek bahseden Öztürk'ün, "Tatil bitti Yoğun gündeme hazırlanın" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

"MHP, ensesinde boza pişirmeye, hatta Ergenekon destanındaki gibi, çekiçle demir dövmeye hazırlanan bir asena ile uğraşmaya ciddi biçimde bu aydan itibaren başlayacak. Meral Akşener beklenmedik bir ilgi ve güçle siyasete girerse, MHP için zor günler geliyor. Artık Niko’nun Meyhanesi gündemi değiştirmeye yeter mi? bilmem."

CHP'DEN DE OY ALABİLİR

Öztürk, Akşener'in yeni partisinin CHP'den de ciddi bir oy alabileceğini ifade etti. Öztürk yazısında, "Niko’nun Meyhanesi yüzünden başı belada olan CHP, MHP’nin haline çok gülmesin. Meral Akşener’in en az MHP’den çektiği oy kadar, CHP’den de oy çekeceğini buraya not edeyim. Sonra Çanakkale’de şehitlik alanında değil, sabaha kadar İzmir Kordon'da içki içseler durumu değiştiremezler" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler