Yandaş gazeteciden ilginç tweetler!

Yandaş gazeteciden ilginç tweetler!
Yeni Akit gazetesi Ankara temsilcisi Serdar Arseven, AKP teşkilatlarına "ihalede misiniz lan" diyerek hakaret etti. AKP yöneticileri ise olaya tepki gösterdi.

Matbaasında PKK'nın gazetesini bastığı ortaya çıkan Yeni Akiint Ankara Temsilcisi Serdar Arseven sosyal medya hesabından Erdoğan-Davutoğlu arasında gerginlik olduğunu iddialarına tepki vermeyen AKP teşkilatları için "Bu AK Parti Teşkilatları ne halta yarar. Buna bile destek vermiyorsa ihalede misiniz ulan" yazdı.

Olay AKP'de tepkilere neden oldu. AKP MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin olaya "beni tanıyan duruşumu bilir, bu tweet için AK PARTi'nin fedakar, vefakar teşkilatlarından özür dilemelisin. Kimse AK PARTi'nin fedakar, vefakar, alnı AK teşkilat mensuplarına böyle hakaret edemez" diye tepki gösterdi.

Bunun üzerine Arseven mesajını silerek özür diledi. Şahin bunun üzerine "teşkilatlarımıza yönelik galiz hakaretler içeren tweetini silmiş, sonra özür tweeti de atmış. Bana yönelik hakaretleri ve attırdığı hakaret tweetleri ise zerre miskal umrumda değil zaten; benim için konu kapanmıştır" dedi.

İşte o mesajlar: