Vatandaş 2 dakikada iç güçleri anlattı, 'dış güçler' diyenlere isyan etti

Vatandaş 2 dakikada iç güçleri anlattı, 'dış güçler' diyenlere isyan etti
Yapılan zamlara isyan eden vatandaşın videosu sosyal medyada viral oldu.

Sosyal medya bu videoyu konuşuyor.

Vatandaşın belini büken zamlardan, sürekli sebep gösterilen ''dış güçler'' savunmasına; Saray''ın günlük harcamasından, Diyanet''in fetvalarına kadar gündemi sarsan her konuya değinen vatandaş böyle isyan etti.

"Her gün uyanıyoruz yeni bir zam. Elektiriğe, suya, gıdaya, gübreye, ekmeğe, kiraya zam gelir dış güçler. Peki abi iç güçleri ne yapacağız. Kendi kaynak suyumuza bile ÖTV kesen iç güçleri ne yapacağız. 

Bin liralık eve 3 bin lira kira isteyen aç gözlü ev sahiplerini ne yapacağız. Milyonluk arabalarla gezip ayda 25 bin lira maaş alıp Meclis binasında envai çeşit ucuza yemek yiyen ve devletin her türlü imkanlarından faydalanan ama yine de aldığı maaştan memnun olmayan vekillerin ''evine kuru emkek götürebiliyorsa şükretsin'' diyen arsız iç güçleri ne yapacağız. 

''Günde 3 öğün simit yeseler çok rahat doyarlar'' diyen devletin adam olmayan adamına ne diyeceğiz mesela. ''Porsiyonlarımızı küçültelim'' diye akıl verilirken Saray''ın günlük 13 milyon TL''lik harcamasına ve katlanarak devam etmesini ne yacağız mesela. 

Yerli ve milli diye övündüğümüz otoyol ve köprülerden geçiş ücretlerinin dolar üzerinden hesaplanmasını ne yapacağız. Bu da mı dış güç!

İnsanlar ay sonunu getiremediği ve ailesine bakamadığı için kendini öldürürken toplumu dinle uyuttuğunuz insanlara azla yetinmeyi şükrettiren Diyanet''in yıllık 16 milyar bütçesine ne diyeceğiz mesela.

Kim kime haram kim kime helal fetvasının dışında ne işe yarıyor ki Diyanet. insanlar pazar atıklarını toplarken  2 milyon liralık gül suyunun cami açılışında sokaklara dökülmesini  ne yapacağız. Bunlarda mı dış güçler!

Biz düşmanı niye dışarda arıyoruz ki! Ortalık sözüm ona halkını düşünen iyi insanlarla müsvetteleriyle dolu. Hadi gidin şimdi Osmanlı dizileri izleyip ülkeyi kurtarın. Sonra da oturup kıçınızı üstüne kurtarıcı beklersiniz. Hey yavrum hey...

Bir de sözüm ona çıkılamayan aya çıkacağız. Tövbe estağfurullah

Eee zalimlerin çarkı cahillerin çalışmayan aklıyla dönermiş. Geçmiş olsun hacı..."

İlgili Haberler