Yargı 4.Bölüm izle

Yargı 4.Bölüm izle
Yargı 4.Bölüm Full izle! Pazar akşamlarında yayınlanan Yargı yeni bölümü Kanal D de. Yargı son bölümü tek parça halinde kesintisiz olarak Puhutv platformunda. İşte, Yargı 4. Bölüm full izle.

Yargı 4.Bölüm Full izle, Yargı Tek Parça Son Bölüm izle

Yargı 4.Bölüm Full izle! Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Yargı yeni bölümü ile 10 Ekim Pazar akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı.

Yargı son bölümünde; Zafer’in sorgusuna şahit olan Ceylin, İnci’yle ilgili kaldıramayacağı gerçeklerle karşı karşıya kalır. Bunun üzerine bir de Zafer’in geçmişte yaptıklarının sonucu şüpheliler listesine girmesi Ceylin’i adeta yıkar.

Babasından yana sınanma vakti Ceylin’dedir, ikisi arasında büyük bir sorgulama yaşanacaktır. Ilgaz da Ceylin gibi, babasının ve kardeşinin sırlarla dolu hayatlarını çözmeye ve gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır.

Ancak bu sefer Çınar’la ilgili yapması gereken çok önemli bir seçim vardır. Üstelik bu seçim, Ceylin’le ikisini katilin kim olduğu gerçeğine götüren yolda keskin bir ayırıma götürecektir. İkisi de kendi planlarını uygularken bir yandan birbirlerine karşı yeni yeni yeşertmeye çalıştıkları güven duygusu tekrar sınanacaktır.

Ilgaz ve Ceylin, göze aldıkları bütün zor seçimlerinin bedelini ödemek üzeredirler. Gerçeğe ulaşmaya çalışmak onları zamanla yakınlaştırırken, aileleriyle aralarında duvarların yükselmesine sebep olur.

Acaba bu duvarların karşısında yıkılmadan ayakta kalabilecekler midir?