“Yarın seçim olsa İYİ Parti kazanır”

“Yarın seçim olsa İYİ Parti kazanır”
Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ile yerel basını ziyaret eden İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Uykusuz, “Halk iradesine ipotek koyanları asla kabul etmez. Yarın seçim olsa İYİ Parti kazanır” dedi.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz, Pusula Gazetesini ziyaret etti. Naci Cinisli Erzurum’da halkın kendilerine yönelik büyük bir sevgi beslediğini belirterek, “Bunu sahaya indiğimizde rahatlıkla görebiliyoruz” dedi. Erzurum’un çok önem arz ettiğinin altını çizen Cinisli, “Bana göre bu kadar önemli olan bir il yerelde hiç de iyi yönetilmiyor. Erzurumlu bunun çok farkında. Erzurum’un tüm sıkıntıları ile ile nasıl başa çıkılacağını bilen bir partiyiz” diye konuştu.

“HALK İRADESİNE İPOTEK KOYANLARI ASLA KABUL ETMEZ”

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz ise Cinisli’ni ardından şunları söyledi: “Yarın seçim olsa İYİ Parti kazanır. Erzurum halkı kendi iradesine ipotek koyanları asla kabul etmez. Bugün Erzurum halkını tek partiye muhtaç gibi göstermek komiktir. 15 yıldır bu şehri nasıl yönettikleri ortada. Trafik felç, ulaşım arapsaçı, rantsal dönüşüm tavan yapmış. Bunlar sadece birkaç başlık. Erzurum’u tekrar hak ettiği yere biz getireceğiz.”