Yasak Elma 21. bölüm fragmanı! Yasak Elma son bölüm

Yasak Elma 21. bölüm fragmanı! Yasak Elma son bölüm
Yasak Elma 20. bölüm yayınlandı. Hemen ardından ise Yasak Elma 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Soruları gelmeye başladı. Son bölümde, Ender'i tersleyen Halit, Yıldız ile arasını düzeltmeye çalıştı. İşte yeni bölüm fragmanı

Yasak Elma 21. bölüm fragmanı! Yasak Elma son bölüm

Yasak Elma 20. bölüm yayınlandı. Son bölümde, Ender'i tersleyen Halit, Yıldız ile arasını düzeltmeye çalıştı. Kemal'i hala seven Yıldız'ın da kafası karıştı. Yasak Elma Pazartesi gecelerin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma 20. bölüm dün akşam yayınlandı. Yasak Elma severler hemen ardından 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı yayınlanmadı mı? tarzında sorularını sorarak en çok aranolan kelimelerden birisi yaptı. Yayınlandığı ilk günden beri hatırı sayılı izleyici kitlesine ulaşan Yasak Elma son bölümünde, Halit Yıldız ile arasını düzeltmeye çalıştı fakat Kemal'i hala sevdiği için Yıldız'ın aklı karıştı. Zeynep'i unutmak için Hira ile yeni bir aşka yelken açan Alihan, Zeynep'e romantik bir evlenme teklifinde bulundu. Yasak Elma 21. bölüm fragmanı geldi mi? İşte cevabı...

YASAK ELMA 21. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Yasak Elma 21. bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV son bölümün ardından yeni bölüm fragmanını zileyicisi ile buluşturdu. Haberimizin detayında bulunan linki tıklayarak Yasak Elma son bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLA

elma.jpg

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Yıldız, Halit'in para teklifi ile dağılıyor ve Kemal'e koşuyor. O sırada Kemal kıyafetlerini toparlıyor. Her gün Yıldız'ı görmenin o kadar da iyi bir fikir olmadığını söylüyor. Yıldız ise kalması için ısrar ediyor. Yıldız Kemal ile öpüşüyor ve o sırada kapı açılıyor. Kapıyı açanın Zeynep olduğu görülüyor. Yıldız karşısında kardeşini görünce büyük bir şok yaşıyor. Hira, Alihan'a sorular sormaya başlıyor. Alihan'ın Zeynep'i görünce yaşadığı şaşkınlığı sorguluyor. Ayrıca Zeynep'in nasıl üzüldüğünün de farkında. Halit ile Yıldız'ın arası açılıyor. Yıldız çok kırgın ve aklında da Kemal var. Kemal Zeynep'in yanına gidiyor. Zeynep tavırlı bir şekilde konuşuyor. Zeynep, Yıldız'ın Halit ile evlenmek için nelere katlandığını söylüyor. Kemal, Zeynep'in bu evliliğe onay verip vermediğini sorguluyor. Zeynep bu evliliği başta doğru bulmadığını kabul ediyor. Ayrıca Kemal'i uyarıyor ama Kemal Yıldız'ı çok sevdiğini söylüyor.

Yasak Elma her Pazartesi FOX TV'de yayınlanıyor. Yasak Elma yeni bölümleri izlemek için kanalın sayfasına ulaşabilirsiniz.