Yasak Elma 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma son bölüm

Yasak Elma 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma son bölüm
Yasak Elma 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde, Yıldız'ın yalanı ortaya çıktı. Halit, Kemal'in Yıldız'ın eski eşi olduğunu öğrendi.

FOX TV ekranlarında yayınalanan adrenalin ve entikaların bol olduğu Yasak Elma 21. bölümü dün akşam izleyici ile boluştu. Hemen ardından Yasak Elma 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye soruldu. Yasak Elma'nın son bölümünde; Kemal gerçek kimliği ile ortaya çıkıyor. Halit, Yıldız ve Ender'i hesap vermeye çağırıyor. Ender şaşkınlıkla Kemal'in gerçekte kim olduğunu bilmediğini söylüyor. Kemal, Ender'in yalanını açık etmiyor ama Yıldız o kadar şanslı değil. Halit, Yıldız ile birkaç ay evli gibi yapıp sonra boşanacaklarını söylüyor. Diğer yanda da Zeynep, Alihan'a kavuşuyor. Alihan Zeynep için aldığı yüzüğü ona veriyor. Zeynep bu sefer ona hayır demiyor. Başrollerini, Eda Ece, Onur Tuna, Şevval Sam, Sevda Erginci, Kıvanç Kasabalı, Talat Bulut gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar haberimizde.

YASAK ELMA 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Yasak Elma 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde yer alacaktır.

yasak-elma.jpg

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NE OLDU

Halit, Ender'in davetinde Kemal ile karşılaşıyor. Halit'in karşısındaki Kemal bambaşka biri. Kemal, Halit'in yeni yatırımcısı oluyor. Yıldız'ın şaşkınlıkları arasında gerçekleri anlatmaya başlıyor. Kemal, Halit'le yalnız kalmak istiyor. Ender de şok içinde. Çünkü Kemal'in zengin olduğunu o da bilmiyor. Kemal'in gerçekleri anlatması Ender'i de tedirgin ediyor. Alihan, yüzüğü sahibine veriyor. Zeynep, Alihan'ın duygu dolu sözlerinden sonra yüzüğü takmayı kabul ediyor. Aşıklar sonunda kavuşuyor. Alihan, Zeynep'i kucağına alıyor. Alihan ile Zeynep romantik anların ardından evlilikten söz ediyorlar.

Yasak Elma 22. bölümü FOX TV'de pazartesi günü yayınlanacak. Son bölüm ile ilgili ayrıntıları haberimizde öğrenebilirsiniz.