Yasak Elma 42. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Yasak Elma 42. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Yasak Elma geçen hafta son bölümü ile izleyicide büyük bir etki bırakmıştı. Peki, son bölümde ne oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin yer aldığı dizinin yeni bölümleri seyirciler tarafından merakla takip ediliyor. Yasak Elma dizisi her Pazartesi FOX TV ekranlarına yeni bölümleriyle geliyor. Yeni bölüm fragmanında Yıldız, Zeynep’le öz kardeş olmadığını öğreniyor. İşte detaylar...

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Kaya’nın Erim ile yakınlaşması Ender’i çok rahatsız ediyor. Kaya’ya gidip hesap soran Ender bağıra çağıra Erim’den uzak durmasını istiyor. Ender, Kaya’ya ne kadar karşı koymaya çalışsa da sonunda onunla yüzleşmek zorunda kalıyor. Kaya, Erim’in kendi oğlu olup olmadığını öğrenmek istiyor. DNA testi ile bunu kolaylıkla öğrenebileceğini söyleyen Kaya’ya Ender’i kızdırıyor. Ender ‘senden nefret ediyorum’ derken Kaya Ender’i kendine çekip öpüyor. Ender'in Kaya'yla olan yakınlaşması Ender'in geçmişle yüzleşmesine neden oluyor.

Alihan ile Zeynep eski günlerine dönüyor. Kavuşan aşıkların yüzünden gülümseme eksik olmuyor. Elif Akın’dan bir paket geliyor. Elif, kendi tasarımı olan takılardan hediye gönderiyor. Alihan’ın arkadaşı olduğunu ve Zeynep’e şans getirmesini söylüyor. Elif bu hamleyi kaleyi içten feth etmek için yapıyor. Zeynep ondan hoşlanmazken Elif’in hediyesi ile Alihan haklı çıkıyor. Zeynep, Elif hakkında yanlış düşündüğünün farkına varmış olsa da içi onun hakkında pek de rahat değil. Bu sırada Asuman Alihan ile Zeynep’in hemen evlenmesini istiyor. Yeniden bir sorun çıkmasından korkan Asuman biraz aceleci davranıyor. Ancak Yıldız ile beraber Alihan’dan şüphelenmeleri işleri biraz değiştiriyor. Bu şüpheler Zeynep’i de etki altında bırakıyor.

Yıldız, Ender’in geçmişine doğru bir yolculuk ediyor. Şirkette Ender’in geçmiş hayatını sorgulama ile iş koyuluyor. Yıldız, Ender’in şirkette çalışmaya başladığındaki adresini buluyor. Bu sırada Ender ile karşılaşıyor. Ender ona boş boş gezmemesini söylüyor. Ancak Yıldız planından kopya verir gibi boş durmadığını söylüyor. Yıldız’ın bulduğu adres onu eski bir mahalleye götürüyor. Yıldız korka korka sokakta ilerliyor. Mahalle esnafına Ender’i soruyor. Ve sonunda Ender’in annesinin halen orada yaşadığını öğreniyor. Yıldız bulduğu bilgi ile çok sevinip heyecanla Ender’in annesinin kaldığı eve doğru gidiyor. Yıldız gördüğü manzara karşısında büyük şok yaşıyor.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Kaya’nın Ender’den gizli test yaptırması Ender’i çileden çıkarır. Yıldız ise Kaya ve Ender ilişkisini ispatlamak ve Ender’i şirketten göndermek peşindedir. Zeynep ve Alihan hak ettiği mutluluğa kavuştuklarını zannederken, parasını bitirip şehre dönen Mustafa’nın ise Ender’le tanışması olayların gidişatını değiştirecektir. Yıldız, Ender’in yaptığının karşılığını çok ağır bir şekilde vermek için harekete geçer. Bütün kapılar yüzüne kapanan Mustafa ise gözü dönerek herkesin hayatını değiştirecek korkunç bir karar verir.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Yasak Elma 42. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.