Ve o isim Yasak Elma dizisinden kovuldu. Sıkıntılar bir türlü bitmek bilmiyor

Ve o isim Yasak Elma dizisinden kovuldu. Sıkıntılar bir türlü bitmek bilmiyor
Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay'ın paylaştığı Yasak Elma setinde olay. Oyuncu Şafak Pekdemir ile dizinin yönetmen koltuğunda oturan Oğulcan Eren Akay'nın birlikte yakalanmasının ardından Akay diziden kovuldu.

Fox Tv''nin bol entrikalı dizisi Yasak Elma 5.sezonuna bomba gibi başladı. Kadroda birçok ayrılıklar yaşanırken yeni isimler de dahil oldu.

Barış Kılıç, Şafak Pekdemir, Gülenay Kalkan ve Erdal Özyağcılar''ın yeni sezonda ayrılmasından sonra kadroya Murat Aygen, Yasmin Erbil, Biran Damla Yılmaz ve Gizem Denizci dahil olmuştu. Son edinilen bilgiye göre kadrodan  bir isim daha ayrıldı.

Dizide "Zehra" karakterini canlandıran Şafak Pekdemir ile dizinin yönetmen koltuğunda oturan Oğulcan Eren Akay''ın samimi görüntüleri ortaya çıktı. Üstelik Akay''ın evli olduğu öğrenildi.

KOVULDU
Muhabirlere yakalanan ikiliden Eren Akay''ın saldırgan davranışları ortalığı daha çok gererken, Pekdemir''in bu durum karşısında muhabirlerden çekmeyin ricasında bulunduğu ve ağladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Yaşanan bu olay karşısında yapım şirketi Oğulcan Eren Akay''ın dizinin yönetmenliğinden ayrılmasını isteyerek, işine son verdirtti. Akay2ın bir çocuk babası olduğu ve boşanmak üzere olduğu öne sürüldü.

Dizinin yönetmenliğine; 2.yönetmen Ece Erdek Koçoğlu devam edecek.

İlgili Haberler