Yasak Elma Halit Argun (Talat Bulut) diziden ayrılıyor mu? Talat Bulut kimdir, kaç yaşında?

Yasak Elma Halit Argun (Talat Bulut) diziden ayrılıyor mu? Talat Bulut kimdir, kaç yaşında?
FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde başrolde yer alan Talat Bulut'un ayrılacağı iddia edildi. Seyirciler "Yasak Elma Halit Argun (Talat Bulut) ayrılıyor mu, yerine kim gelecek?" sorularını sıkça aratmaya başladı. Peki, Yasak Elma Halit Argun (Talat Bulut) diziden ayrılıyor mu? Talat Bulut kimdir, kaç yaşında? Detaylar haberimizde…

Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterini canlandıran Talat Bulut'un ölerek diziden ayrılacağı ve Yasak Elma'da Ender ve Yıldız'ın hikayelerine odaklanılacağı iddia ediliyor. Bu ayrılık henüz kesinleşmedi, ilerleyen bölümlerde neler olacağı ise merak konusu...

YASAK ELMA HALİT ARGUN

Türkiye’nin en zengin adamlarından biridir. İyi, çalışkan ve saygın bir iş adamıdır. Tek sorunu çapkınlığıdır. Güzele, gençliğe çok meraklıdır. Yanında hep bakımlı ve güzel bir kadın görmeye alışmıştır. Evli olduğu kadınlara boşanırken tek kuruş vermeyen, mücevherleri bile kendi özel kasasında korumaya alan garantici biridir. Kadınların ilgisi olmadan yaşayamaz ve kadınlar tarafından ilgi görmek ve sevilmek ister.

TALAT BULUT (HALİT ARGUN) KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Talat Bulut, 23 Mart 1956 yılında Kars’ın Sarıkamış ilçesinde doğdu. Eğitimini, Hacettepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği bölümünde sürdürürken 2. sınıfta yarıda bırakan Talat Bulut, sanat yaşamına 1975 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda Dimitrov adlı oyunda sahneye çıkarak başladı.

Uzun süre AST bünyesinde çalışan sanatçı, Türkân Şoray'ın teşvikiyle kamera karşısına geçerek Hazal filmiyle sinemaya adım attı. Bir dönem Türk sinemasının üretkenliğinin azaldığı süreçte etkinliklerine ara verdi. Kaliteli filmlerde oynamayı tercih eden Talat Bulut; halen sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanı sıra seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. Geniş izleyici kitlesiyle tanışmasına neden olan film Manisa Tarzanı'dir.

Talat Bulut'un Oynadığı Diziler

Yasak Elma / Halit / 2018

Göç Zamanı / Yılmaz / 2015

Göç / Yılmaz / 2012

Kasaba / Mümtaz / 2009

Annem / Musa / 2007-2008

Saklambaç / Coşkun / 2005

Aşk Olsun / Timur / 2003